Spredningen af Covid-19 har, for mange brancher, ritet om kartet fuldstændig – ikke mindst for rejsebranchen. Vi, tilsammen med vores branchkollegaer, er svært rammet og kæmper for vores overlevelse en dag i gangen. Vi vælger at gøre det med blikket langt frem i horisonten i viden om at der altid finds noget nyt at opdage.

Hele rejsebranchen er sat i gyngning og vi har tusindvis rejsende som har blivet rammede af cancellerede rejser i sporene af det som lige nu sker i verden. Det er hårdt nu, det ska vi ikke stikke under stolen med, men den som aldrig møds af modganger kommer heller aldrig at udvikles. Vi er overbevisede om at det, i hver modgang, finds noget at ta lærdom af. Ovenfor skyerne skinner solen og det er dit vi er på vej – hvordan længe dette metaforiske tordenvejr kommer at drøje sig kvar finds det ikke nogen som ved, men vi er fast beslutsomme om at ride stormen af. Det er efter regnet som fuglene synger.

Det er let at drømme sig tilbage og at drøje sig kvar, at tænke “hvis bare ikke” og at beklage sig over at noget så uforudsigeligt skulle rasere flere måneders arbejd over, hvad som føltes som, en nat. Men vi vælger at blikke fremad med deres drømmer som vores fræmste målbillede. Vi fokuserer på lysglimtene og vælger at se muligheder – vi fortsætter at droppe nye destinationer og pakkerejser for idrætsrejsende – nogle andre alternativer finds ikke.

Vi opmuntrer jer til at blikke mod samme lys i horisonten og planlægge for efteråret 2020 og for hele året 2021. Vi har et stort udbud af, fremfor alt lejrdestinationer og cuprejser, i Norden – det er en tryghed for både jer og for os.

Vi trænger alle noget at se frem imod lige nu, og vi lengter efter at I snart ska få rejse tilsammen igen; at I snart ska få fortsætte opdage verden; at I snart ska få måle jeres krefter mod internationalt modstand; at I ska få vokse som idrætsutøvere og personer tilsammen med holdet; at I ska få opleve livesport når den er som aller bedst; at I åter ska få kombinere to af livets store fornøjelser – sport og rejser.

Tilsammen er vi stærke.