HVORFOR SKAL DU REJSE MED OLKA SPORTSREJSER?
OLKA har eksisteret siden 1978, og vi kan dette med sport og rejser. Vi elsker sport og er rigtige sportsgalninger af rang. Vi ved at I også er det, og vi vil at I vil kunne nyde og opleve sporten på den bedst mulige måde og komme hjem med minder for livet.

VI ELSKER UDFORDRINGER!
Vi skræddersyr rejse jeres baseret på jeres behov og ønsker. Ønsker du noget særligt udover det sædvanlige? Booking af aktivitet, udflugt eller måske kampbilletter til et topmøde? Lad os tage udfordringen, og vi syr sammen dem i pakken og tager dig fra start til slut!

VORES REJSENDE ER MERE END TILFREDSE
Vi har tilfredse rejsende, som mere end ofte rejser flere gange med os. Mange af dem rejser med os hvert år, og det er blandt de bedste kvitteringer vi får til at vi leverer god service og høj standard på vores tjenester. Hvis du bliver hjemme, vil du fortryde det! Her kan du læse vores rejsendes egne ord.

VI TILBYDER DØGNET-RUNDT-SERVICE. ÅRET RUNDT
Vi hjælper dig ikke kun før rejsen, men vi er også tilgængelige med vores 24-timers service på vores opkaldsnummer i hele rejsen. Hvis der opstår et problem eller noget andet uforudsigeligt under rejsen, finds vi et opkald væk og hjælper med at løse eventuelle problemer.

FØLE DIG TRYG AT BOOKE DIN REJSE GENNEM OS
Som medlemmer af SRF (Svenske Rejsebureauforening) giver vi dig den sikkerhed, der følger med medlemskabet; vi følger deres direktiver, aftaler og rejsevilkår. For dig som rejsende betyder det en enorm sikkerhed, omtrent som at have hele heppekoret i ryggen.

VI SÆTTER EN AF BRANCHENS HØJESTE REJSEGARANTIER
Vi sætter alle vores rejsegarantier på Kammarkollegiet ifølge rejsegarantiloven. Konkret er det en beskyttelse for dig som rejsende og giver dig ret til at søge kompensation i tilfælde af afbrudt eller indstillet rejse. Kammarkollegiet er den kammerat, der altid finds der og selvfølgelig vil vi være venner med dem!

FØLE DIG TRYG TIL AT BOOKE FLY TIL DIN REJSE
Vi er certificeret af IATA – en sammenslutning af mere end 270 internationale flyselskaber, der repræsenterer mere end 80 procent af verdens samlede flytrafik. Gennem vores certificering, er vi godkendt til udstilling af billetter fra alle disse flyselskaber – et must for at gøre jer sportsrejse mulig.

Vi har hovedkontoret vores i Gøteborg, Sverige.

Velkommen til at booke din rejse med OLKA Sportsrejser!

Vores åbningstider:
Mandag – fredag: 08.00-17.00

Selskabets juridiske navn er OLKA Sportresor AB.
Bestyrelsen har hjemme i Göteborg og selskabets VAT nr er SE556501360301.

Hovedkontor:
OLKA Sportsrejser
Norra Allégatan 2,
413 01 Göteborg, Sverige
Tel: +45 70 31 00 94

Betalingsinformation:
Plusgiro: 411 11-6
Bankgiro: 5933-2940

Når du betaler fra udlandet:
IBAN: SE76 9500 0099 6026 0041 1116
Nordea Bank AB, SE-105 71 Stockholm
SWIFT: NDEASESS