OLKA Sportsrejser er en af Skandinaviens største sportsrejsearrangører, og vi har været i rejsebranchen siden slutningen af 1970’erne. Vi arrangerer træningslejre & stævner for idrætsforeninger og fodboldrejser til Europas store ligaer, NHL-, Formel 1- og konferencerejser. Vi organiserer også rejser til andre store sportsbegivenheder som EM og VM i forskellige sportsgrene.

OLKA Sportsrejser har gennem mange år været et stærkt og velkendt varemærke, både blandt idrætsforeninger og blandt sportsgalninger som os. Hvis du er stor, skal du være god, alle ved det. Og det er med jer som rejsende og oplevelsen jeres i fokus som vi fortsætter at vokse og forbedres på det vi gør.

At kombinere glæde med glæde er en, for os og vores rejsende, gennemprøvet recept på lykke i sin reneste form. Der er i det væsentlige to specifikke fornøjelser, vi har i tankerne; sport og rejser. Disse har en særlig sammensvejsende evne og sammen resulterer de i noget ekstraordinært. Uanset i hvilken konstellation I rejser, vender I hjem som et hold.

Vi deler kærlighed jeres til sport, og det gennemsyrer alt vi gør – vi vil være bedst, og det bliver man med slagord som engagement, kvalitet, glæde og service. I 40 år har vi skræddersyet uforglemmelige rejser til cirka 20.000 rejsende. Hvert år. OLKA Sportsrejser finds med jer fra start til slut – for den som afbryder løbet vil aldri være bedst.

Velkommen til at booke din rejse hos OLKA Sportsrejser!

OLKA Sportsrejser stiller naturligvis lovfæstet rejsegaranti til Kammarkollegiet ifølge rejsegarantiloven.

Selskabets juridiske navn er OLKA Sportresor AB.
Bestyrelsen har hjemme i Göteborg og selskabets VAT nr er SE556501360301.

Hovekontor:
OLKA Sportsrejser
Norra Allégatan 2,
413 01 Göteborg, Sverige
Tel: +45 70 31 00 94