Bookede billetter

OLKA Sportresor AB (herefter OLKA) er formidler af billetter og er ikke arrangør af aktuelle arrangementer.

Bookede billetter og pakker til begivenheder kan ikke refunderes uanset deltagernes personlige omstændigheder.

OLKA formidler billetter grunder sig på at du skal kunne se arrangementet/fodboldkampen, uanset hvilken dag og tid den spilles. OLKA bærer ikke ansvaret for, at arrangementer bliver flyttet, afbrudt eller aflyst. Refundering sker eksempelvis ikke ved eventuelle afbestillinger, hvis en kamp flyttes fra planlagt dag til anden hellig- eller hverdag. Hvis kampen aflyses på grund af dårligt vejr, gælder kampbilletten til den nye kampdato, og OLKA er ikke forpligtet til at betale for eventuelle rejseudgifter.

Ved kampændring, som medfører, at kampen spilles uden for booket flytid, gælder følgende:
1) OLKA hjælper i første omgang til med billet til anden kamp inden for rejsetiden.
2) Hvis den rejsende hellere vil ombooke fly og hotel for at kunne se den oprindelige kamp, hjælper OLKA til med ombooking til bedst mulige pris for den rejsende, men eventuelle merudgifter for dette står kunden altid for.

Normalt er det ikke muligt at ombooke eller ændre navn på flybilletterne uden ekstra udgifter, og i de fleste tilfælde er det heller ikke muligt at få nogen tilbagebetaling ved eventuel afbestilling. Kontakt os for information om, hvad der er gældende for netop din flyrejse – hvis flyrejsen er booket gennem OLKA.

OLKA har intet tilbagebetalingsansvar, hvis rejsende bliver afvist på arenaen på grund af eksempelvis dårlig opførsel eller hvis en rejsende, iført forkert kampdragt, forsøger at komme ind på forkerte tilskuerpladser. Vi anbefaler, at I ikke bærer halstørklæde eller kampbluse på arenaen. Det er den rejsendes eget ansvar at sætte sig ind i gældende regler gældende opførsel ved hver enkelt begivenhed. Det påligger også den rejsende at kontrollere eventuel ændring af kampdag og spilletidspunkt, da dette er hyppigt forekommende. Kampbilletterne leveres som regel til hotellet som udleverer billetterne til den person, der står som kontaktperson på bookingbekræftelsen. Bemærk, at visse billetter kan være årskort/sæsonkort, og det er meget vigtigt, at disse returneres som anvist, idet vi ellers bliver nødt til at debitere kunden for dette. Vi kan kun garantere billetter i par på to.

Købt begivenhedsbillet må ikke videresælges, da dette måske ikke er tilladt og kan være ulovligt og kan medføre retslige følger.

Flyrejsen

OLKA bærer ikke ansvaret for flytransport, som indgår i pakkerejsen. OLKA bærer heller ikke ansvaret for forsinkelser af bookede flyrejser eller forbindelser til afrejsebyen i pakkerejsen. Det respektive flyselskab har egne regler, og det påhviler den rejsende at skaffe sig kendskab til disse. Flyselskaberne bærer heller intet ansvar for de øvrige dele i pakkerejsen. Flynummer og afrejsetider kan ændres, gennemgå omhyggeligt de rejsedokumenter, du har modtaget.

Vi forbeholder retten til at ændre bagagereglerne.

Betaling af rejse

Slutbetaling skal være hos os senest 30 dage før afrejse. Tilmedingsafgift ved booking af landarrangementer er 1500 SEK/person og skal være hos OLKA senest 10 dage efter booking. Ved booking af ev. flyrejser erlægges dette gebyr direkte ved bookingtilfældet.

Rejsedokumenter

Det er den rejsendes eget ansvar at kontrollere, at alle rejsedokumenter er korrekte, når disse er modtaget, og omgående gøre opmærksom på eventuelle fejl.

Adresseændring

Adresseændringer inklusive e-mailadresse eller ændring af telefonnummer efter bookingen skal meddeles OLKA omgående, for at vi skal kunne nå den rejsende med information om eventuelle tidsændringer og andet vigtigt for rejsens gennemførelse. Eventuell reklamation over rejse skal være OLKA i hænde senest 15 dage efter afsluttet rejse og skal være skriftlig. Indkommer reklamation senere, bliver den ikke behandlet.

Øvrigt

OLKA forbeholder sig ret til ændring af rejseplan/rejserute eller priser, som kan skyldes omstændigheder uden for OLKAs kontrol, eksempelvis højere transportomkostninger, valutakursændringer, ændret antal rejsende, lufthavnsgebyrer, flyskatter m.m.

Pas/Visum

Den rejsende er forpligtet til at medbringe gyldigt pas ved rejser uden for Norden. Kræves der visum, er det den rejsendes ansvar at sørge for dette. OLKA bærer intet ansvar, hvis den rejsende nægtes visum, og dette bør ordnes, inden rejsen bookes. OLKA bærer heller intet ansvar for rejsende, som nægtes adgang til landet af en grund uden for OLKAs kontrol.

OBS! For rejser til USA gælder særlige regler, som du finder her.

Aldersgrænse

OLKA har en aldersgrænse på 18 år, hvis rejsende vil booke billet eller pakkerejse. Hvis ingen i selskabet er over 18 år, kræves værges underskrift for booking af rejse.