OLKA Sportsrejser slutter sig som en stolt eksklusiv partner af Barcelona Football Project, som vi nu kan tilbyde skandinaviske hold, og spørgsmålet er, om en træningslejr kan have bedre forudsætninger?

Her bor du på et 3- eller 4-stjernet nybygget hotel inden for ett par minutters gåafstand fra den perfekte græsbane, den lange sandstrand og togstationen, som på en time fører dig ind på Plaza Catalunya i centrum af Barcelona. Santa Susanna er ekstremt populær for sportsgrupper, da det er rimeligt turistagtigt med meget at gøre, men samtidig roligt og sikkert for unge mennesker, hvilket er grunden til, at der spilles mange ungdomscupe her. Hvis du ud over sol, svømning og motion også ønsker mere liv og bevægelse, er der større nabobyer langs kysten og selvfølgelig verdensmetropolen Barcelona en kort togtur væk med sit attraktive kultur- og underholdningsliv.

Med Barcelona Football Project sikrer vi gennem vores lokale stærke partner et ophold med høj kvalitet og service fra start til slut. Du vil blive hilst velkommen i lufthavnen, have en kontaktperson på stedet, der kan løse træningskampe på forhånd, du bor på pæne hoteller, der er vant til sportsgrupper, og du har alt inden for gåafstand. OLKA Sportrejser har reserveret pladser til alle populære weekender i løbet af foråret, inkl. matchende flypakker, men da fodboldbanerne skal holdes i optimal stand, er pladserne begrænsede, så kontakt i god tid for at få plads.

Vores lokale partner på stedet er klar til at give dig spektakulær service. Klik her for at se et videoklip fra OLKA Sportsrejsers YouTube-kanal.

Se også en videoreference fra teams på stedet!