Det er ingen overdrivelse at påstå, at et af Sveriges muligvis mest komplette idrætscentre findes i dejlige Höganäs.

Få steder har så meget samlet, som natur- og kunstgræsbane til fodbold, indendørs haller, svømmebassiner, bowling, stor padelcenter, fitnesscenter og løbestier. Sportsområdet udstråler virkelig glæde, trivsel og tryghed, så man kan nemt fylde weekenden med en komplet lejroplevelse.

Til forårs- og efterårslejre er det perfekt med masser af indendørsaktiviteter, og om sommeren er Höganäs som by virkelig verdensklasse med nærhed til fantastisk strand og hyggelige restauranter.

Indkvarteringen midt på sportsområdet er de utroligt smart planlagte, prisvenlige og friske Sport Lodge i Höganäs. Her bor I i flersengsværelser, spiser idrætsangepassede måltider og har adgang til f.eks. konferencelokaler, fitnesscenter i bygningen og en lille kunstgræsbane lige udenfor til samlinger og hygge.

Indkvarteringen har begrænset plads, og visse perioder bliver derfor hurtigt udsolgt. For denne lejroplevelse skal man planlægge i god tid for at sikre sig en plads, men vi hjælper selvfølgelig gerne med at koordinere senere, så kontakt os i god tid.