Vores Covid-19 politik – book trygt hos OLKA Sportsrejser

I disse urolige tider har vi valgt at tilbyde mere generøse booking- & ombookingsbetingelser og oprettet følgende sikkerhedspolitik omkring vores rejser. Vi forstår, at der er mange spørgsmål og bekymringer, og vi forsøger at løse de fleste af dem nedenfor.

Hvad gælder for rejser udenfor Danmark?

Hvis du har bestilt en pakkerejse med OLKA uden for Danmarks grænser, og noget af følgende sker, vil du modtage fuld refusion eller have mulighed for at flytte rejsen til en anden dato. (Vær opmærksom på, at du ved rådgivning/andre forhindringer som nedenfor har ret til at afbestille rejsen tidligst 14 dage før afrejse, forudsat at det da står klart, at disse stadig gælder på afrejsetidspunktet.)

– Udenrigsministeriet fraråder rejser til det pågældende land
– Nuværende land lukker sine grænser for indrejse
– De sportsfaciliteter, du har reserveret, vil være lukket
– Karantæne i det pågældende land umuliggør formålet med rejsen
– Stævnet/turneringen er aflyst

I øvrigt gælder vores almindelige rejse- & afbestillingsbetingelser.

Bemærk, at det er den rejsendes ansvar at opfylde de krav, der gælder for indrejse og ophold i landet. Hvis det land, du rejser i, ændrer indrejseregler til for eksempel at kræve både et Covid-pas og en PCR-test, er det den rejsendes ansvar at opfylde kravene.

Hvad gælder for rejser i Danmark?

Hvis du har booket en træningslejr hos OLKA inden for Danmark grænser, følger vi nationale love og restriktioner. Så længe det er tilladt at rejse, gælder vores almindelige rejse- og afbestillingsbetingelser (som du har godkendt i forbindelse med booking).

Skulle situationen for rejser i Danmark forværres på det tidspunkt, du rejser, og regeringen meddeler et nationalt rejse-/træningsforbud, gælder følgende:

1. Er der rejse-/træningsforbud 21 dage før afrejse, kan kunden vælge at ombooke sin rejse til et senere tidspunkt eller afbestille rejsen gratis og få alle pengene tilbage.

2. Hvis der ikke er nogen national rejsevejledning eller andre obligatoriske begrænsninger, der betyder, at rejsen ikke kan gennemføres i Danmark, men du stadig ønsker at ombooke rejsen gratis til en anden dato i 2022, er dette også muligt. Den information skal vi dog have senest 45 dage før den planlagte afgang.

3. Hvis kunden, på trods af at der ikke er rejse-/træningsforbud, vælger at aflyse sin rejse, gælder vores normale afbestillingsbetingelser. Dette gælder, selvom kunden ikke ønsker at vente på besked vedrørende punkt 1 ovenfor (21 dage).

I øvrigt gælder vores almindelige rejse- & afbestillingsbetingelser.