Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-rejser til alle store løb

Der er kun få ting, som kan få pulsen op på samme måde som et Formel 1-løb. Farten. Spændingen. Atmosfæren. Adrenalinet. De rekordhurtige pitstop. Formel 1-cirkusset skal opleves live! Ikke mere snak.

Formel 1-sporten bliver mere og mere populær i Danmark. Ikke mindst siden Netflix for nogle år siden lavede den fantastiske serie Drive to Survive. Er du parat til at forlade TV-sofaen og tage på den Formel 1-rejse, du altid har drømt om?

Vil du se klassiske baner som Silverstone, Monza eller Monaco? Eller måske vil du hellere tage på en længere F1-rejse og opleve bilernes fart på Interlagos, Melbourne – eller hvorfor ikke et aftenløb på Marina Bay i Singapore? Hos OLKA Sportsrejser – din naturlige partner når det gælder F1-rejse og Formel 1-billetter – finder du officielle billetter til alle Grand Prix-løbene.

Hvilken bliver din Formel 1-rejse?

 

Formel 1-rejser – vores guide

En Formel 1-rejse er det perfekte sammenkog af livets to store fornøjelser; Formel 1 og rejser. Der er få andre oplevelser, der kan matche den, du vil opleve fra tribunerne. Spænding, håb og forventning byggede sig op inden turen og får maven til at flagre, når bilerne blæser forbi dig. Håret på dine arme rejser sig fra lyden af ​​motorerne. En stærk oplevelse. Vi har samlet nogle oplysninger og inspiration til din fremtidige Formel 1-rejse. For at hjælpe dig på vej til at booke din drømmerejse. Vi skræddersyer pakker med F1-billetter og hoteller efter dine ønsker.

Om vores Formel 1-rejser

Vi har tusindvis af tilfredse rejsende, som hvert år tager på Formel 1-rejser med os hos OLKA Sportsrejser . Vi tilpasser din Formel 1-rejse helt efter dine ønsker. Vi tilbyder billetter i flere forskellige kategorier. Derudover har vores personale, udover en brændende interesse for Formel 1, også stor ekspertise inden for stalde, baner og billetkategorier, samt en lang erfaring med at producere Formel 1-rejser. Så har vi endnu ikke nævnt vores pålidelige serviceniveau.

Vi arbejder naturligvis kun med de bedste leverandører og giver dig altid officielle billetter. Rejser du i en gruppe og vil du have det lille ekstra ud af din rejse? Vi bestiller mere end blot billetter og hoteller – vi kan også hjælpe dig med at booke transfers, udflugter mm. Er du måske en virksomhed, der gerne vil til konference eller kick-off? En F1-rejse er helt perfekt! Vores enestående kontaktnetværk, sammen med vores mange års erfaring i sportsrejsebranchen, giver os de bedste forudsætninger for, at vi kan hjælpe jeres selskab– uanset hvor stor gruppen er.

Ag på Formel 1-rejse – få to rejser i en

En Formel 1-rejse er en tur, som du gør for oplevelsens skyld. Et løb opleves bedst live!

I god tid begiver du dig til racerbanen. Det ser sejt ud udefra, men det er ikke noget med, hvordan det føles indefra. Du forsøger at finde din plads, mens du prøver at danne dig en idé om, hvor mange mennesker der vil fylde tribunerne inden løbets start.
Hvem tog Pole Position i lørdagens kvalifikation og hvordan ser startfeltet og grid ud inden søndagens store løb?

It´s lights out and away we go! Race i verdensklasse. Fører i verdensklasse. Der vil være overhalinger på lige, i chikanen og i kurverne. Hurtige pitstop eller mislykkede pitstop? Hvilket hold har valgt de rigtige dæk og strategi? Vil vi se kollisioner mellem bilerne?
Som altid har førerne presset på sig – Drive to survive!
Vroooom! Lyden fra bilerne og følelsen i kroppen, når bilerne accelererer forbi på første omgang er uovertruffen. Der er et sus på tribunerne og en utrolig følelse i kroppen.
Bliver det din stald og favorit førere, der står på podiet efter løbet?

Hjertet farer, og løbet efterlader dig både glad og en smule opstemt. Men frem for alt er du høj på livet, og turen bliver en tur at huske. Når du kommer hjem, begynder dine tanker at gå med det samme. Hvornår skal vi booke den næste Formel 1-rejse?

Book din Formel 1-rejse med hotel

Det er enkelt, sikkert og bekvemt at bestille din F1-rejse gennem OLKA Sportsrejser. Vores loyale personale hjælper dig fra start til slut og under rejsen har du altid mulighed for at nå os på vort journummer, hvis det er nødvendigt. Inden din booking har du alle muligheder for at lave en rejse, der tager hensyn til dine specifikke ønsker.

Vil du bestille billetter til et Grand Prix? Vi ordner det. Vil du bestille dine Formel 1-billetter med et hotel? Vi ordner det med. Vi har udvalgt de bedste hoteller og kan tilbyde fremragende hoteller i alle prisklasser.

Vi tager os godt af dig lige fra begyndelsen, og du kan føle dig tryg under hele din reservation. Du kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig til den mest underholdende tur i dit liv.

Hvis du er interesseret i at bestille blot en billet til Formel 1 eller en pakkerejse med både billet og hotel, er det nemt på vores søsterside for online booking, OLKA Express.

Billige Formel 1-rejser til de store løb

Vi har F1-rejser til alle de største løb; Belgiens GP, Englands GP, Hollands GP, Abu Dhabis GP, Italiens GP, Spaniens GP, Singapores GP, Østrigs GP, USAs GP og Ungarns GP og andre. Vi sammensætter billige og overkommelige pakker til alle vores løb, og du har altid chancen for at vælge, hvordan du vil have netop din rejse. Efter du har besluttet dig for at opleve et af verdens bedste løb for alvor, vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at gøre din rejse så god som muligt og skabe så mange gode minder som muligt.

At opleve et Grand Prix som Belgiens Grand Prix, Britiske Grand Prix, Hollandske Grand Prix, Italiens Grand Prix, USA Grand Prix, Singapore Grand Prix og Monaco Grand Prix osv. live, er noget at tilføje til din Bucket List.

Vi samarbejder kun med de allerbedste leverandører i branchen, hvor efterspørgsel og tilgængelighed ofte bestemmer prisen på billetten. Vores leverandørers priser kan ændre sig, hvis interessen for et løb vokser i popularitet. Når du bestiller en pakke med en Formel 1-billet og hotel, gør du det med viden om, at du vil bo på et hotel, der er værd at betale, nøje udvalgt af vores personale. Vi tilbyder hoteller i flere forskellige prisniveauer og har udvalgt hoteller specielt med tanke på vores F1-rejser. Vi hjælper dig med at vælge et hotel, der lever op til dine forventninger og behov.

Formel 1-billetter til alle løb

Formel 1 vokser i popularitet, og det er let at forstå hvorfor, når kørere som Max Verstappen, Lewis Hamilton, Fernando Alonso Valtteri Bottas, Kevin Magnussen og Charles Leclerc et al. byder på et show kaldet duga race efter race. Vi har F1-billetter til alle verdens Grand Prix.

Racerkulturen er stærk i mange af verdens lande, og det er der ingen tvivl om, når der køres i blandt andet Italien, Storbritannien, Singapore og Østrig, hvilket bidrager stærkt til dette. Der er baner i alle forskellige miljøer, tag for eksempel Red Bull Ring og Spa-Francorchamps som har placeret deres baner i utrolig smuk natur eller som Miami, Monte Carlo, Marina Bay, Las Vegas og Baku hvor banen ligger midt i byen. Baner, der giver de ultimative racerforhold såsom Zandvoort, Suzuka, Imola, Circuit de Barcelona og Yas Marina.
Vi må selvfølgelig ikke glemme de klassiske numre som Monza, Silverstone, Hungaroring og Autódromo Hermanos Rodríguez m.fl.

Vil du se et Grand Prix-løb, som du ikke kan finde på vores side? Send os en forespørgsel – og vores personale hjælper dig. Og vil du hellere booke på egen hånd? Du kan bestille kun F1-billetter eller pakker med billetter og hotel direkte online på vores søsterside OLKA Express – Nemt!

Dette sker efter du har booket din Formel 1-rejse

Når du har bestilt din Formel 1-rejse, begynder en ventetid, der kan føles lang. Du er allerede begyndt at planlægge, hvad der skal ske, når du ankommer, hvordan du læsser op inden løbet, og hvordan løbet ender. Hvilke sjove aktiviteter og attraktioner du vil nyde, hvordan du kommer til racerbanen, og hvordan billetterne bliver leveret til dig. Men du kan være helt rolig – we’ve got this!

Efter din gennemførte booking modtager du en reservationsbekræftelse på e-mail, som vi ønsker, at du ser grundigt igennem. Har du givet os alle de korrekte oplysninger? Har du stavet alle navnene rigtigt? Du vil også modtage information om, hvornår du skal betale – sørg for at betale beløbet inden sidste betalingsdag!

Når din rejse nærmer sig, vil du modtage rejsedokumenter fra os – læs disse grundigt. Du vil også modtage information her eller i din bekræftelse om, hvordan din billetlevering vil ske.

At tænke på før din Formel 1-rejse

Inden du tager til lufthavnen, er der nogle ting, vi vil råde dig til at holde øje med inden din Formel 1-rejse. Det vigtigste er at være forberedt. Hold øje med løbsdatoen, den kan ændre sig og er det nødvendigt at ombooke din hjemrejse og tilføje en hotelovernatning, hjælper vi dig gerne med det! Har du fået tilladelse fra arbejde til at holde fri? Og har du et gyldigt pas? Glem ikke at pakke dit pas!

Medbring tøj efter vejret. Hold øje med vejrudsigten og tilpas derefter. Kontanter i den lokale valuta kan altid være gode at have med sig – mange lande er ikke blevet så kontantløse, som vi er blevet i vores samfund. Ved du, hvordan du kommer fra lufthavnen til dit hotel eller fra dit hotel til racerbanen? Der er normalt tog eller busser, der kan tage dig både til hotellet og til racerbanen.
Skal transport til banen forudbestilles? Tjek det først!

For at gøre din Formel 1-rejse endnu mere perfekt, synes vi, du skal tage et godt humør med. Nu kan du se frem til dit livs rejse – en Formel 1-rejse!