OLKA Sportresor AB (i det følgende benævnt OLKA) er mellemmand for billetter og er ikke arrangør af aktuelle begivenheder.

Reserverede billetter

Reserverede billetter / pakker til begivenheder refunderes ikke, uanset deltagernes personlige forhold.

OLKA arrangerer billetter på grund af det faktum, at du vil være i stand til at se begivenheden / fodboldkampen, uanset hvilken dag og hvilket tidspunkt den spilles. OLKA har intet ansvar, når begivenheder flyttes, annulleres eller annulleres. F.eks. Ydes der ingen refusion for aflysninger, hvis kampen flyttes fra den planlagte dag til en anden weekend eller hverdag. Hvis kampen annulleres på grund af dårligt vejr, er kampbilletten gyldig til den nye kampdato, og OLKA er ikke forpligtet til at godtgøre eventuelle rejseomkostninger.

I tilfælde af kampændringer, der resulterer i, at kampen spilles uden for den reserverede flyvetid, gælder følgende:
1) OLKA hjælper oprindeligt med en billet til en anden kamp inden rejsetiden.
2) Hvis den rejsende hellere vil booke flyrejser og hoteller for at kunne se den originale kamp, ​​hjælper OLKA med at ombooke til den bedst mulige pris for den rejsende, men det er altid den rejsende, der bærer yderligere omkostninger for dette.

Normalt er det ikke muligt at ombooke eller ændre navnet på flybilletter uden ekstra omkostninger, og i de fleste tilfælde er det heller ikke muligt at få refusion, hvis en aflysning sker. Kontakt os for information om, hvad der præcist gælder for din flyvning – hvis flyvningen er reserveret via OLKA.

OLKA har intet refusionsansvar, hvis rejsende afvises fra arenaen på grund af for eksempel dårlig opførsel, eller at en rejsende, klædt i den forkerte kampdragt, forsøger at komme ind på den forkerte tribune. Vi anbefaler ingen, der bærer et tørklæde eller kamptrøje på arenaen. Det er den rejsendes eget ansvar at gøre sig bekendt med de nuværende regler om adfærd ved hver enkelt begivenhed. Ansvaret for at kontrollere ændringer i kampdag og spilletid, som ofte sker, ligger også hos den rejsende. Kampbilletterne leveres normalt til hotellet, hvilket efterlader billetterne til den person, der er angivet som kontaktperson i reservationsbekræftelsen. Bemærk, at nogle billetter kan være årlige / sæsonbilletter, og det er meget vigtigt, at disse returneres i overensstemmelse med instruktionerne. Hvis ikke, bliver vi nødt til at opkræve kunden for dette. Vi kan kun garantere billetter parvis i to.

Købte billetter til begivenheder kan ikke videresælges, da de kan være forbudte eller ulovlige og kan have juridiske konsekvenser.

Viktig information om Covid-19.

De billetter, vi tilbyder online, er baseret på opdaterede priser, som vi kan tilbyde, alt sammen i samarbejde med de officielle partnere, vi arbejder med og baseret på arenaens kapacitet – som kan ændre sig. Der kan være en chance for, at den begivenhed, du vil deltage i, vil ændre sig med hensyn til antallet af tilskuere.

Følgende scenarie og løsning skal overvejes:

Den kamp / begivenhed, du har reserveret, annulleres, antallet af tilskuere reduceres (og klubben annullerer billetterne), eller kampen spilles uden et publikum.

Hvis en af ​​disse omstændigheder opstår, har du muligheden for at beholde ordrebeløbet som en kredit, der kan bruges til en anden begivenhed eller en refusion for det fulde beløb for de dele, du har reserveret hos OLKA. Refusionen afregnes senest to uger efter den oprindelige begivenhedsdato.

Vigtig! Vi kan kun refundere dele bestilt med OLKA. Hvis du har reserveret en rejse, indkvartering eller en anden del af en pakke alene, tilbyder vi ikke nogen form for refusion eller kompensation.

Flyet
OLKA er ikke ansvarlig for lufttransport inkluderet i pakkerejsen. OLKA er heller ikke ansvarlig for forsinkelser på bookede flyrejser eller overførsler til afgangsstedet på pakkerejsen. Hvert flyselskab har sine egne regler, og det er den rejsendes pligt at få kendskab til disse. Flyselskaberne har heller ikke noget ansvar for andre dele af pakkerejsen. Flynummer og afgangstider kan ændres. Gennemgå omhyggeligt de rejsedokumenter, du har modtaget.

Vi forbeholder os ret til at ændre bagagereglerne.

Betaling af rejse
Den endelige betaling skal være hos os senest 30 dage før afrejse. Registreringsgebyr for reservation af landsbegivenheder er 1500 SEK / person og skal være hos OLKA senest 10 dage efter reservationen. Når du booker en flyrejse via OLKA, opkræves disse omkostninger direkte på reservationstidspunktet.

Rejsepapirer
Det er den rejsendes eget ansvar at kontrollere, at alle rejsedokumenter er korrekte, når de ankommer, og at straks påpege eventuelle forkerte oplysninger.

Ændring af adresse
Adresseændring inklusive e-mail-adresse eller ændring af telefonnummer efter reservationstidspunktet skal straks rapporteres til OLKA. Dette skyldes, at vi skal være i stand til at nå den rejsende med oplysninger om ændringer i tidsplanen og andre vigtige oplysninger for at gennemføre rejsen. Enhver klage over rejsen skal være hos OLKA senest 15 dage efter afslutningen af ​​rejsen og skal være skriftlig. Klager modtaget senere end dette behandles ikke.

Andet
OLKA forbeholder sig ret til at ændre rejseplanen / rejseplanen eller priser, der kan opstå som følge af omstændigheder uden for OLKAs kontrol. Der kan være tale om at hæve transportomkostninger, valutaændringer, ændringer i antallet af rejsende, lufthavnsgebyrer, luftskatter osv.

Pas / Visa
Den rejsende er forpligtet til at medbringe et gyldigt pas, når han rejser uden for Norden. Hvor et visum kræves, er det den rejsendes ansvar at arrangere det. OLKA påtager sig intet ansvar, hvis den rejsende nægtes et visum, så visum skal sikres inden rejsen er reserveret. OLKA tager heller ikke ansvar for rejsende, der nægtes indrejse til landet af årsager uden for OLKAs kontrol.

BEMÆRK: for rejser til USA gælder særlige regler, som du finder her.

Aldersgrænse

OLKA har en aldersgrænse på 18 år, hvis du vil reservere en billet eller pakkerejse. Hvis ingen i virksomheden er over 18 år, kræves en underskrift fra en værge eller værge for at reservere rejser.