Fodboldrejser til alle Europas topligaer med OLKA Sportsrejser

Fodboldrejser til Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga og Champions League. Vi skreddersyr fodboldrejser efter jeres ønskemål, og har efter 40 år i sportsrejsebranchen fået et fantastisk netværk rundt i Europa. Derfor kan vi tilbyde rimelige priser og fodboldrejser med skikkelig kvalitet. Vi har fodboldrejser til storbyer som London, Barcelona, Madrid, Milano, Manchester, Rom og Liverpool, for at nævne nogle. Tusendvis af tilfredse kunder rejser hvert år på fodboldrejse med os. En fodboldrejse er et minde for livet, og OLKA Sportsrejser giver dig muligheden at se fodbold som den skal ses: Live!

 

Fodboldrejser – en guide

En fodboldrejse er den perfekte mixen af to af livets store fornøjelser; fodbold og at rejse. Det finds få andre oplevelser i livet der går at sammenligne med den du kommer at opleve fra tribuneplads. Alle forhåbninger og alle forventninger som har byggets op før rejsen får luften at skælve inden udspark. Hele arenaen simrer som før et udbrud og eksploderer i samme sekund som dit favorithold sætter bolden ret op i krysset. Ja, du hører jo. Nedenfor har vi samlet lidt inspiration for din kommende fodboldrejse. For vi ved at du allerede har mer end kun trang på at age, der er kun et spørgsmål om tid før du kommer at booke din fodboldrejse. Vi skræddersyr pakker med kampbillet og hotel.

Om vore fodboldrejser

Tusendvis tilfredse rejsende ager hvert år på fodboldrejser med os på OLKA Sportsrejser. Vi skræddersyr din fodboldrejse helt baseret på dine ønskemål og tilbyder billetter i flere ulige kategorier. Vor personale har, foruden en brændende interesse for fodbolden i Europa, også meget kundskab om holden, arenaerne og billetkategorierne samt en lang erfaring af at producere fodboldrejser. Da har vi endnu ikke nævnt vor skikkelige serviceniveau.

Vi arbejder kun med de bedste leverandørende og til mange af holden tilbyder vi officielle billetter. Rejser du i gruppe og vil få ud det lille ekstra af jeres rejse? Vi booker mer end kun billet og hotel – vi kan også hjælpe jer med bestilling af transfers, udflugter m.m. Er I kanske et foretag som vil age på konferance eller kick-off? En fodboldrejse er helt perfekt! Vort unikke kontaktnet, tilsammen med vor lange erfaring af sportsrejsebranchen, baner vej for at vi skal kunde hjælpe jeres selskab – uanset hvordan stort det er. Det er kun fantasien som sætter grænserne.

Ag på fodboldrejse – få to rejser i en

En fodboldrejse er en rejse som du gør for oplevelsens skyld. Det er noget så unikt som en rejse som tager dig på en rejse. Det lader som en tidlig pitch af Inception, vi ved. Men faktum er det at en ligakamp som opleves fra tribuneplads er en rejse i sig selv; du forlader hotellet og på dig har du din kampetrøje. Halstørklædet hænger rundt halsen, det er vigtig at bekende kulør, lade hele byen få vide hvilket hold du holder på. Tillsammen med ligesindede supportere tar du dig til den lokale supporterpuben og spiser klassisk kromad og drikker lempelig humleholdig drikke.

Når det nærmer sig kampstart går I til arenaen. Den ser stor ut fra udsiden, men der ingenting mod hvordan den opleves fra indersiden. Du forsøger finde din plads samtidig som du forsøger skabe dig en opfattelse om hvor mange mennesker som kommer at fylde arenaen før udspark. Tilsammen med resten af tribunen skråler du hele vejen fra tæerne og får hele arenaen at ryste.

Udspark. Fodbold i verdensklasse. Nogle af verdens, og kanske Danmarks, bedste fodboldspillere finds på banen. Det dribles. Det passes. Det takles. Bolden nærmer sig straffeområdet. Modstanderholdet ligger tæt bag. Nogen kommer nærmere. Bolden passes. Et velstyret nik. MÅÅÅÅL! Arenaen eksploderer når dit hold sætter kampens føreste point.

Dit hjerte ruser og kampen forlader dig både hæs og lidt skælven. Men fremfor alt er du høj på livet og rejsen bliver en rejse at huske. Efter kveldens fejringer og festligheder gryer dagen endnu en gang og når du kommer hjem begynder tankerne… Når skal vi booke næste fodboldrejse?

Book din fodboldrejse med billet og hotel

Det er enkelt, trygt og praktisk at book din fodboldrejse gennem OLKA Sportsrejser. Du får en kontaktperson, der du beholder fra begyndelse til slut og under din rejse har du altid mulighed at nå os på vort journummer. Før din booking gives du alle muligheder at skabe en rejse fra netop dine forudsætninger og ønskemål.

Vil du booke fodboldbilletter? Vi løser det. Vil du booke fodboldbilletter med hotel? Vi løser det også. Vi har håndplukket de bedste hotellen og kan tilbyde friske hoteller i alle prisklasser, alle på en rimelig afstand fra fodboldarenaen.

Når du booker med os trænger du ikke engang blæse ud lysene på kagen, det er nok at du har et ønskemål. Resten ordner vi. Du blir vel varetaget fra første begyndelsen og kan føle dig tryg gennem hele processen med din personligne kontaktperson. Du kan læne dig tilbage og begynde at se frem imod dit livs morsomst rejse.

Dersom du er interesseret af at booke kun kampbilletter eller en pakkerejse med både billet og hotel kan du enkelt gøre det på vår netsted for onlinebook, OLKA Express.

Billige fodboldrejser til de største fodboldligaerne

Vi har fodboldrejser til de største ligaerne i Europa; Champions League, Premier League, La Liga, Serie A og Bundesliga m.fl. Vi skræddersyr billige og overkommelige pakker til alle ligaer og du har altid muligheden at vælge hvordan du vil ha netop din rejse. Når du her bestemt dig for at få opleve nogle af verdens bedste ligaer i virkelige livet så vil vi selvfølgelig gøre alt i vor magt for at din rejse skal blive så bra og mindeværdig som mulig.

Det er en sag at opleve storhold som Liverpool FC, Manchester United, Real Madrid, Arsenal, Juventus, Bayern München og FC Barcelona m.fl. live, men en helt anden sag når du også føler at du får valuta for pengene. Vi arbejder kun med de bedste leverandørerne og efterspørgsel styrer ofte prisen på billetten. Vore leverandørers priser kan forandres alt eftersom interesset for en kamp vokser i popularitet.

Når du har booket en pakke med fodboldbillet og hotel gør du det med kendskaben om at du vil bo på et både prisværdig og fint hotel, håndplukket af vor personale. Vi kan tilbyde hoteller i flere ulige prisklasser og har valgt ud hoteller med vore fodboldrejser i bagtanken. Derfor kan vi hjælpe dig at vælge et hotel som vil opfylle alle dine ønskemål og behov.

Fodboldbilletter til alle hold

Fodboldrejser vokser i popularitet og det er let at forstå hvorfor når hold som Liverpool FC, Real Madrid, FC Barcelona m.fl. byder op en opvisning udenom det vanlige, kamp efter kamp. Vi har fodboldbilletter til alle hold og kan løse billetter til fler hold end de som du finder her på netsiden.

Fodboldkulturen er stærk i mange af Europas større byer og der råder vel ingen tvivl om at det er hold som Atlético Madrid, AC Milan, Tottenham og Borussia Dortmund som bidrager stærkt til dette. På andre siden af spektret kan vi takke hold som Schalke 04, Juventus og RB Leipzig for at ha placeret sine hjembyer på kartet for de af vore medmennesker som savner vort brændende fodboldinteresse.

Vil du se en kamp med et hold som du ikke kan finde på siden? Send os en forespørgsel – vi skal kunne løse billetter til dig uanset hvilket hold du holder nærmest dit hjerte. Og vil du heller booke på egen hånd? Du kan booke kun fodboldbilletter eller pakker med billetter og hotel direkt online på vor netside OLKA Express – enklere end så bliver det ikke.

Dette sker efter at du har booket din fodboldrejse

Når du har booket din fodboldrejse begynder en venten som føler evighedslang. Du har selvfølgelig allerede begyndet at lure på hvad som skal ske når I kommer frem til jeres destination, hvordan deres opladning vil ske og hvordan kampen vil te sig. Du har kanske begyndet at lure på hvilke morsomme aktiviteter I skal vier jer til, hvordan I skal finde arenaen og hvordan I vil få jeres billetter leveret. Men du må være helt rolig – we’ve got this!

Når det nærmer sig afrejse vil du ta imod all rejseinformation fra os – læs igennem desse nøje. Du vil her også få all information om hvordan din billetleverance vil ske.

At tænke på før din fodboldrejse

Før du ager til lufthavnen finds de nogle sager som vi vil tipse dig om at holde styr på før din fodboldrejse. Det vigtigste af alt er at være forberedt. Hold styr på kampdatoen, det kan ændres tæt før kampdagen og det kan blive aktuelt at ændre din hjemrejse og addere en hotelnat. Vi hjælper dig gerne med dette. Har du fået OK fra chefen om at ta ferielejlighed? Og har du et gyldig pass? Pakke ned det først af alt!

Pakke også med dig klæder efter vejr. Hold styr på vejrmeldingen og tilpasse din pakning derefter. Det kan også være tid for at sikre at du har med dig kontanter i den lokale valutaen – mange byer i Europa har ikke tagit lige store trind mod et kontantfritt samfund som vi har gjort. Ved du hvordan du ska ta dig fra lufthavnen til dit hotel? Oftest finds det tog eller busser som tar dig fra lufthavnen ind til centrum.

For at gøre din fodboldrejse end mer fuldendt synes vi at du ska ta med dig dit bedste humør. Nu kan du se frem imod dit livs rejse – en fodboldrejse.