Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-rejser til Hollands GP i Zandvoort med OLKA Sportsrejser

Nyd stemningen, den orange mur og racing i absolut verdensklasse på Zandvoort og Hollands GP.

Zandvoort slog dørene op for racing i 1948, og det første Grand Prix-løb blev kørt i 1952. På en Formel 1-resje til Zandvoort får du nervepirrende racing med 72 omgange. Banen beskrives af kørerne på gridden som en ekstremt hurtig bane, og her er også den kendte Tarzan-kurve, som altid er værd at holde ekstra øje med.

En Formel 1-rejse til Hollands Grand Prix er et absolut must, når man er interesseret i Formel 1 – ikke mindst hvis dit hjerte banker lidt ekstra for Max Verstappen, som får massiv og højlydt opbakning på lægterne fra de orangeklædte fans. Banen ligger desuden kun 30 minutter med tog fra Amsterdam, hvilket giver mulighed for at kombinere din Formel 1-rejse med et par dage i Hollands hovedstad. Husk at sikre dig en plads til et af sæsonens heftigste løb.