I Prag afholdes hvert år nogle af de mest populære og velarrangerede indebandyturneringer i verden. Hertil kommer de unge, elitehold og seniorer for at spille i en af Europas sejeste byer. Over 400 hold fra 14 forskellige lande deltager årligt i Prague Games. 2024 bliver den 20. udgave siden starten i 2004. Det betyder, at turneringen har set mere end 5.500 hold fra 19 lande siden starten. Imponerende!

Al kontakt og kommunikation vil gå via os, og vi vil også have repræsentanter/personale på stedet under hele turneringen for at sikre, at den høje standard af service og kvalitet bliver opretholdt for de deltagende hold.

OLKA Sportsrejser har færdige boligpakket (skole, vandrehjem og hotel) for jeres rejse. Vi har også færdige pakker med bus. Pakke med fly finds på forespørgsel. I kan også booke med halv- eller helpension om I vil. Træning og træningskamp før turneringen i Prag er mulig at booke.

Gruppespil: Alle hold inddeles i grupper på 4 eller 5 hold, hvor alle møder alle. Samtlige hold går videre til et A- eller B-slutspil.
Antal garanterede kampe: Mindst fire kampe.
Spilletid: 2x15 min (gruppespil) og 2x20 min (kvart, semi og finale).
Sidste dag for anmeldelse: 20/4 2024. Observere at cuppen kan være fuldbooket ved den tiden og kanske ikke tager imod flere anmeldelser.
Dispensation: Kan gives til maks tre spillere i truppen der er maks et år ældre end aldersgrænsen det gælder, men kun en (drengekategorien) eller to (pigekategorien) spillere per kamp er tilladt at spille.

Kun en ældre pige får spille med drenger. Hver dispensation der koster €40. Hvis klubben ikke har en anden kategori, hvor spilleren kan spille, kan gebyret annulleres af turneringsjuryen.

Alle ansøgninger for dispensation må blive indsendt til os senest 35 dager før turneringsstart, ellers anses den at være ugyldig og spilleren får ikke spille i turneringen. Hver spiller kan kun spille for et hold i samme kategori. Spillere kan deltage i flere kategorier under turneringen, hvis deres alder er inden for aldersgrænsen for den angivne kategori (kun inden for en klub). Spilleridentifikation kan blive anmodet om. Spilleren skal derefter vise et pas / ID for at kunne identificere sig.

Aldersklasser

Piger; 06, 08, 2010, 2012
Drenge; 06, 07, 08, 09, 2010, 2011, 2012
Mix; U10

Yngre aldre kan spille med ældre. For eksempel kan D06 spille sammen med D07 etc.

Sidste tilmeldingsfrist: 20/4 2024