Blot en time fra Barcelona finder du 8 fodboldbaner i fuld størrelse i ét område, et feriested af høj standard og fantastiske strandpromenader inden for gåafstand - velkommen til Football Cup Barcelona!

Denne populære turnering spilles over tre weekender, hvor dette er den første, der spilles i foråret, og her finder du den første og den anden af ​​de turneringer, der spilles i efterår og senefterår (begge med forskellige aldersgrupper).

Turneringen trækker omkring 80 hold fra mange lande til Barcelona for at nyde solen, svømning og en yderst velfungerende og professionel turnering. Området består af 8 fodboldbaner i fuld størrelse af god kvalitet; velholdte naturplæner og forskellige typer kunstgræs samt stande og servering.

Du bor i rummelige hytter eller lejligheder med helpension på det store og hyggelige resort Cambrils Park Resort, som ligger i gåafstand fra turneringsområdet. De fleste hold vælger at forlænge deres ophold for at få mere ud af turen. Hvad med et besøg i vandlandet eller en udflugt til Barcelona, ​​som ligger en time fra Salou? Måske vil du bestille en tur til Camp Nou, og med lidt held kan du time besøget med en af ​​FC Barcelonas hjemmekampe i La Liga.

Vi har selvfølgelig været i Salou og er imponerede over både faciliteterne og cuparrangøren. Vi er meget glade for at kunne tilbyde denne kop i vores sortiment!

Du bestiller til samme pris hos os, som du gør hos arrangøren, dog i danske kroner. Du behøver heller ikke gøre jobbet – vi gør det for dig!

Kontakt os i dag for at få et tilbud på Football Cup Barcelona.

Aldersklasser

Piger; -
Drenge; 2008, 2009, 2010, 2011, 2012*, 2013*, 2014*

* = 7-mands hold
Yngre aldre kan lege med seniorer. For eksempel. kan Drenge 2008 spille sammen med Drenge 2007 osv.

Sidste tilmeldingsfrist: 31/12 2023