Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fodboldrejser til FC Barcelona med OLKA Sportsrejser

Fodboldrejser til Barcelona er noget aldeles ekstra. Vi er autorisered forhandler af billetter til FC Barcelona Estadi Olímpic Lluís Companys, med plads for over 50 000 tilskuere. Se et af verdens bedste fodboldhold spille på sin hjemmearena i La Liga.

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til FC Barcelona sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller.

Vær på Estadi Olímpic Lluís Companys, når det sker!

 

 

Book fodboldrejse til FC Barcelona

Book din fodboldrejse til FC Barcelona gennem OLKA Sportsrejser. Vi er autoriserede forhandlere af billetter til FC Barcelona på Estadi Olímpic Lluís Companys og formidler tusindvis billetter hvert år. Vi tilbyder mange ulige sorters billetter på kortside og langside med mulighed til Hospitality inkl. mad og drikke til alle FC Barcelonas kampe i La Liga. Til El Clasico, årets kamp mod Real Madrid, gælder det at være ude i god tid for at sikre din kampbillet eller komplette pakkerejse med hotel.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre FC Barcelona billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.

 

Mere om FC Barcelonas historie

FC Barcelona blev grundlagt den 29. november 1899, og er i dag en af ​​de mest succesrige sportsklubber i historien med over 400 officielle titler og over hundrede internationale titler.

Klubben har deltaget hvert eneste år i europæisk pokalfodbold siden starten i 1955. Den vandt også den professionelle liga i sin første sæson i 1928/1929.

Den første rigtige storhedstid begyndte i midten af ​​1940'erne og varede indtil begyndelsen af ​​1960'erne. Klubben vandt ligaen syv gange i perioden 1945-1960.

I 1970'erne var den hollandske spiller Johann Cruyff en stjernespiller i FC Barcelona. De vandt ligaen i 1974 og besejrede Real 5-0 i Madrid. I 1979, 1982 og 1989 vandt klubben Pokalvindernes Pokal. I 1986 nåede de finalen i Champions Cup for anden gang, men tabte efter et straffespark mod rumænske Steaua Bukarest. Det er bemærkelsesværdigt, at de i semifinalen mødte IFK Göteborg. IFK, inklusive Torbjörn Nilsson på holdet, besejrede Barcelona meget uventet 3-0 på hjemmebane. "Barca" vandt dog returen på hjemmebane med samme cifre og gik til sidst videre efter straffespark.

I 1983 købte klubben Diego Maradona for 50 millioner svenske kroner. I 1984 blev Maradona solgt tilbage til Napoli.

Rivaliseringen mellem FC Barcelona og Real Madrid er en af ​​de mest inficerede klubrivaliseringer i verden og har spor langt tilbage i tiden. Kampene mellem de store hold hedder El Classico.