Fodboldrejser til FC Barcelona med OLKA Sportsrejser

Fodboldrejser til Barcelona er noget aldeles ekstra. Vi er autorisered forhandler af billetter til FC Barcelona og Europas største arena Camp Nou, med plads for over 96 000 tilskuere. Se et af verdens bedste fodboldhold spille på sin hjemmearena i La Liga. Her finder du også Barcelona Mega Store, hvilket er en gigantisk butik der du kan købe alt du ønsker i artikler for at støtte FC Barcelona. Ta også en guidet tur rundt Camp Nou under jeres fodboldrejse!

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til FC Barcelona sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller.

Vær på Camp Nou, når det sker!

 

 

Book fodboldrejse til FC Barcelona

Book din fodboldrejse til FC Barcelona gennem OLKA Sportsrejser. Vi er autoriserede forhandlere af billetter til FC Barcelona på Camp Nou og formidler tusindvis billetter hvert år. Vi tilbyder mange ulige sorters billetter på kortside og langside med mulighed til Hospitality inkl. mad og drikke til alle FC Barcelonas kampe i La Liga. Til El Clasico, årets kamp mod Real Madrid, gælder det at være ude i god tid for at sikre din kampbillet eller komplette pakkerejse med hotel.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre FC Barcelona billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.

 

Mere om FC Barcelonas historie

FC Barcelona blev grundlagt den 29. november 1899, og er i dag en af ​​de mest succesrige sportsklubber i historien med over 400 officielle titler og over hundrede internationale titler.

Klubben har deltaget hvert eneste år i europæisk pokalfodbold siden starten i 1955. Den vandt også den professionelle liga i sin første sæson i 1928/1929.

Den første rigtige storhedstid begyndte i midten af ​​1940'erne og varede indtil begyndelsen af ​​1960'erne. Klubben vandt ligaen syv gange i perioden 1945-1960.

I 1970'erne var den hollandske spiller Johann Cruyff en stjernespiller i FC Barcelona. De vandt ligaen i 1974 og besejrede Real 5-0 i Madrid. I 1979, 1982 og 1989 vandt klubben Pokalvindernes Pokal. I 1986 nåede de finalen i Champions Cup for anden gang, men tabte efter et straffespark mod rumænske Steaua Bukarest. Det er bemærkelsesværdigt, at de i semifinalen mødte IFK Göteborg. IFK, inklusive Torbjörn Nilsson på holdet, besejrede Barcelona meget uventet 3-0 på hjemmebane. "Barca" vandt dog returen på hjemmebane med samme cifre og gik til sidst videre efter straffespark.

I 1983 købte klubben Diego Maradona for 50 millioner svenske kroner. I 1984 blev Maradona solgt tilbage til Napoli.

Rivaliseringen mellem FC Barcelona og Real Madrid er en af ​​de mest inficerede klubrivaliseringer i verden og har spor langt tilbage i tiden. Kampene mellem de store hold hedder El Classico.

 

Oplev det mægtige Camp Nou på din fodboldrejse

Kapacitet: 99.354 sæder
Størrelse: 105 x 68 m
Indviet: 24. september 1957

Efter afslutningen på den spanske borgerkrig begyndte fodboldinteressen i Barcelona at stige. Efter at Franco overtog magten, blev alt catalansk forbudt i et forsøg på at slette den catalanske identitet. Camp Nou, som dengang var FC Barcelonas hjemmebane, blev et naturligt mødested i Barcelona, ​​hvor den catalanske identitet kunne leve videre. Under Francos styre var Camp Nou det eneste sted i Barcelona, ​​hvor det var sikkert at tale catalansk uden at risikere lange fængselsstraffe.

Publikumsrekorden for Camp Nou blev sat i kampen mellem FC Barcelona og Juventus i kvartfinalen i Europa Cuppen i 1986, da 120.000 tilskuere blev lukket ind.

HVORDAN KOMMER JEG DERHEN?
For at finde Camp Nou skal du tage metrolinje 5, som er den blå linje. Du går mod Cornella Centré og står af ved Collblanc station. Afslut ved opstigningen Travessa de les corts. Drej derefter til venstre op ad gaden Fransesc Layret, indtil den krydser vejen Travessera de les corts, som du følger til højre. Efter cirka 400 meter ser du Camp Nou på venstre side.

Fra det centrale Barcelona tager det cirka 20 minutter med taxa.

RUNDTUR PÅ CAMP NOU
Åbningstider:
Mandag - lørdag: 10.00 - 18.30
Søndag: 10:00 - 14:30
Kampdage: Lukket

SUPPORTERBUTIKK
FC Barcelona Supporterashop ligger lige uden for Camp Nou og her finder du alt fra kaffekrus til dørmåtter med emblem på.

Åbningstider: Mandag - lørdag: 10.00 - 18.30
Søndag: 10.00 - 14.30
Kampdage: 10:00 - 1 time efter slutsignal.