Formel 1-rejser til Italiens GP i Imola med OLKA Sportsrejser

Italien er vært for to Grand Prix-løb i løbet af Formel 1-kalenderen. Monza GP og Emilia Romagna Grand Prix på Imola. Du kan sikre dig din billet til F1 på Imola hos OLKA Sportsrejser.

Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari, eller Imola, som banen er kendt som i folkemunde, havde sit første race allerede i 1953. Første gang, der blev kørt F1 på banen, var dog i 1980, og der køres 63 omgange på den næsten 5 kilometer lange bane. Imola er en populær bane hos kørerne i gridden – hovedsageligt fordi den er ekstremt hurtig, ikke mindst i starten med små, nette kurver hele vejen frem til kurve 7, hvor kørerne skal bremse kraftigt ned.

Fantastiske landskabsscener, tæt på Toscana, Adriaterhavet og Bologna, utrolig god mad og racing i absolut verdensklasse. Hvad mere kan man ønske sig på en Formel 1-rejse? I nærheden af Imola ligger også Ferraris hovedkvarter, Maranello, som kan være et besøg værd.

Køb din billet til Emilia Romagna Grand Prix på Imola hos OLKA Sportsrejser – din naturlige partner, når det gælder F1-rejser og billetter til Formel 1.