Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-rejser til Singapores GP med OLKA Sportsrejser

Singapore Grand Prix på bybanen Marina Bay er en oplevelse uden sidestykke, og et race der bør overværes hvert år.

Singapores Grand Prix fik sin debut i F1-sammenhæng i 2008, og det afvikles over 61 omgange. Banen er en af de fysisk mest krævende for kørerne i løbet af sæsonen med den ujævne asfalt og i alt 23 kurver.

Ligesom i Melbourne, Monaco og Baku er Formel 1-racet på Marina Bay i Singapore en bybane. Banen er smukt beliggende i hjertet af Singapore med byens pragtfulde skyline i nærheden. At løbet desuden køres om aftenen med den oplyste skyline i baggrunden, gør ikke forudsætningerne dårligere. Singapores Grand Prix er noget, der bør opleves på stedet mindst en gang i livet.

Book din billet til Singapores Grand Prix hos OLKA Sportsrejser. Vi er eksperter i Formel 1-rejser og F1.

First Grand Prix: 2008 Circuit Length: 5.063 km Race Distance: 308.706 km Number of Laps: 61 Turns: 23 Lap Record: 1:41.905 Kevin Magnussen (2018)