Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-rejser til Italiens GP i Monza med OLKA Sportsrejser

Italiens Grand Prix løber af stablen i Monza, og det løb er et must for alle motorsportsfans. Italiens GP er det Grand Prix-løb, der er blevet kørt flest gange på samme bane.

Løbet køres på Autodromo di Monza, som ligger i udkanten af Milano og som også er den ældste Formel 1-bane. Før præmieoverrækkelsen er det blevet en tradition, at publikum invaderer banen. Dette skaber en helt unik stemning og foregår helt problemfrit trods de mange mennesker. Vi har pakkerejser og kun F1-billetter til denne spændende begivenhed.

En Formel 1-rejse hertil giver jer en perfekt mulighed for at kombinere Formel 1 på Monza med Milanos store udbud. Hvorfor ikke også se AC Milan eller Inter, to af Europas bedste fodboldhold, spille på San Siro? Byen er fuld af historie og kultur og har et stort udbud af kulinariske oplevelser med god mad og fine vine. Her ligger også det berømte operahus La Scala.

First Grand Prix: 1950 Circuit Length: 5.793 km Race Distance: 306.72 km Number of Laps: 53 Turns: 11 Lap Record: 1:21.046 Rubens Barrichello (2004)