Formel 1-rejser til Englands GP i Silverstone med OLKA Sportsrejser

I Silverstone køres Englands Grand Prix på den populære Silverstone Circuit, som ligger midt mellem Englands to største byer; London og Birmingham. Banen er kendt for at være både hurtig og udfordrende, og banerekorden indehaves af ingen ringere end den lokale Lewis Hamilton, som altid tiltrækker et stort publikum. Anlægget var en flyveplads under 2. Verdenskrig, som blev ombygget, og i dag er banen en af verdens mest kendte arenaer for motorsport.

Formel 1-rejsen til Englands GP kan med fordel kombineres med en storbyweekend i en Englands mest livlige byer. For mange behøver London ingen nærmere præsentation; dens kultur- og forlystelsesliv, brede udbud af restauranter og shopping tiltrækker millioner af turister hvert år. Birmingham er industribyen, der kaldes Englands Venedig og som sandsynligvis byder på den bedste kulinariske oplevelse af indisk mad uden for Indien. Lige uden for Birmingham ligger desuden den chokoladefabrik, som engang var inspiration til bogen om Charlie og Chokoladefabrikken. Helt sikkert et besøg værd for den, der vil kombinere fornøjelse med… fornøjelse.

First Grand Prix: 1950 Circuit Length: 5.891 km Race distance: 306.198 km Number of laps: 52 Turns: 18 Lap Record: 1:27.097 Max Verstappen (2020)