Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-rejser til Ungarns GP i Budapest med OLKA Sportsrejser

Formel 1-rejser til Ungarns GP bliver stadig mere populære, og man har kørt her siden 1936. Siden 1983 er Ungarns Grand Prix blevet afviklet på banen Hungaroring. Løbet var det første Formel 1-løb, der blev kørt bag jerntæppet, og har siden da været en fast del af Formel 1-VM.

Hungaroring ligger 19 kilometer uden for Budapest og har et meget højt niveau. Den ligger udstrakt i en stor dal, hvilket gør, at tilskuerne kan se 80 procent af banen. Den er trang, kurvet og ofte støvet, hvilket skaber et udfordrende og professionelt løb for kørerne, hvor alt kan ske. Vi booker F1-pakker som de eneste F1-billetter til løbet.

Formel 1-rejsen giver jer maksimalt udbytte, hvis I benytter lejligheden til at udforske den skønne Budapest, hvor floden Donau løber igennem byen og deler den i to dele: Buda og Pest. Pest er hjemsted for størstedelen af Budapests kulturliv og forretningsliv med restauranter, caféer, shopping og den store torvehal, som i sig selv er en seværdighed. På Buda-siden finder I mange af Budapests historiske kvarterer med blandt andet kongeslottet og Fiskerbastionen, hvorfra I får en utrolig udsigt over hele Budapest. Gå ikke glip af et besøg i et af byens termalbadehuse med varme kilder og spa-anlæg, som er blandt de største i Europa.

First Grand Prix: 1986 Circuit Length: 4.381 km Race distance: 306.63 km Number of laps: 70 Turns: 14 Lap record: 1:17.103 Max Verstappen (2019)