Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-rejser til Monacos GP i Monte Carlo med OLKA Sportsrejser

Dette legendariske løb er blevet kørt siden 1929 og har nu en lige så stjernespækket deltagerliste som Oscargallaen. Selve Circuit de Monaco består af Monte Carlos gader og veje, inklusive den kendte havn. På grund af kurverne, hjørnerne og de smalle veje betragtes det som den hårdeste bane af dem alle.

Monaco ligger på Den Franske Riviera, tæt på grænsen til Italien og lidt øst for den franske by Nice. Monaco er verdens næstmindste land, men verdens mest tættest befolkede og hjem for mange velhavende Formel 1- og idrætsstjerner. I Monte Carlo bor halvdelen af landets indbyggere, og byen er ikke kun kendt for sit Formel 1-løb, men også for sit kasino.

Ingen andre steder tiltrækker F1 sig så stor opmærksomhed som i Monaco, og at lade sin Formel 1-rejse gå hertil vil overgå dine forventninger, uanset hvor store de er!

First Grand Prix: 1950 Circuit Length: 3.337 km Race Distance: 260.286 km Number of Laps: 78 Turns: 19 Lap Record: 1:14.260 Max Verstappen (2018)