Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fodboldrejser til RB Leipzig med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se RB Leipzig! Klubben blev grundet så sent som i 2009 og tog over pladsen i femtedivisionen fra SSV Markranstädt med målet at nå højeste divisionen Bundesliga inden 8 år. Klubben lykkedes nå dette mål og er nu en topklub i Bundesliga som er at regne med i titelkampen. RB Leipzigs hjemmebane er Red Bull Arene (tidligere kendt som Zentralstadion). Arenaen var en af arenaerne som blev brugt under VM i Tyskland 2006 og ersatte den tidligere Zentralstadion som jævnedes med jorden for at give plads til denne topmoderne fodboldarena som i dag er slutmålet for mange rejsende på fodboldrejse.

 

Book fodboldrejse til RB Leipzig

Book din fodboldrejse til RB Leipzig let og glat gennem os. Uanset du vil booke en pakkerejse med indkvartering eller kun kampbilletter så tilpasser vi rejsen efter dine ønskemål.