Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fodboldrejser til Liverpool FC med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se Liverpool FC! Klubben blev grundlagt 15. marts 1892, med Anfield som hjemmebane. Liverpools første ligatitel kom i 1901. Liverpool hade sin absolute storhedstid på 1970- og 1980-tallet, med 1984 som et gyldne år da de vand den engelske ligaen, Europacupen for mesterhold (nuværende UEFA Champions League) og den engelske ligacuppen.

I 2005 stod Liverpool for en af de største ophentningen i fodboldens historie, da de i Champions League-finalen mot Milan lå under med 0-3 efter første omgangen. Liverpool vende til 3-3 og afgjorde på straffe. Liverpool-fans kalder det "The Miracle of Istanbul".

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til Liverpool FC sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller og fly.

Vær på Anfield, når det sker!

 

 

Book fodboldrejse til Liverpool FC

Book din fodboldrejse til Liverpool FC og Anfield gennem OLKA Sportsrejser. Vi har mmuligheden at tilbyde flere ulige billettkategorier inkl. Hospitality med mad og drikke. Vores rekommendation for bedste pris er at være ude i god tid til de større kamperne – som eksempelvis Merseyside-derbyet mod Everton og kamperne mod Manchesterholdene. Hos os kan I vælge at købe kun kampbillet eller en komplet pakkerejse med hotel.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre Liverpool FC billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.

 

Mere om Liverpool FC

Klubben blev dannet den 15. marts 1892 med Anfield som hjemmearena. Samtidig rekrutterede holdleder John McKenna et dusin spillere fra Skotland, hvilket gjorde holdet kendt som "Team of all the Macs" efter spillernes efternavne.

Liverpools første ligatitel kom allerede i 1901, men holdet havde sin absolutte storhedstid i 1970'erne og 1980'erne, med 1984 som et gyldent år for at vinde den engelske liga, Europacuppen for Champions League (nuværende UEFA Champions League) og den engelske Liga Cup.

Forud for semifinalen mod Nottingham Forest i Hillsborough i Sheffield den 15. april 1989 indtraf en af ​​de største tribunekatastrofer, der ramte England. Det store antal tilhængere, der ville ind i arenaen, betød, at politiet åbnede en række indgange, der manglede tæller. Det førte til, at publikum på forreste række blev klemt mod hegnene, der adskilte tribunerne fra banen. I alt 96 mennesker døde.

I 2005 stod Liverpool for en af ​​de største drejninger i fodboldens historie, da de tabte 0-3 ved pausen i Champions League-finalen mod Milan. Liverpool vendte til 3 - 3 og besluttede sig for straffespark. Liverpool-fans beskriver dette i dag som "The Miracle of Istanbul". Liverpool har haft mange legender gennem årene, et par eksempler er spillere som Ian Rush, Kenny Daglish, Ian Callaghan, Steven Gerrard og Gordon Hodgson.

 

Anfield - det er her Liverpool FC spiller deres hjemmekampe

Kapacitet: 45.362 sæder
Plan: 101x68 m

Anfield blev bygget i 1884 og er hjemsted for Liverpool FC. Publikumsrekorden blev sat i 1952 i en kamp mod Wolverhampton i FA Cuppen med 61.905 besøgende. Den mest berømte sektion på Anfield er The Kop, hvor hjemmehælen er. Standpladser blev forbudt i England efter Hillsborough-ulykken i 1989 og den sidste kamp med tribuner på The Kop blev spillet den 30. april 1994. Inden tribunerne på The Kop blev fjernet, kunne sektionen tage over 30.000 tilskuere. På den modsatte side af The Kop ligger Anfield Road Stand, hvor udeholdets tilhængere er placeret.

HVORDAN KOMMER JEG DERHEN?
Tog
Den nemmeste måde at komme til Lime Street Railway Station på er 3,2 km fra Anfield. Taxaer fra Lime Street koster omkring £ 6-8 for op til 5 passagerer.

Bus
Tag bus 26 (eller 27) fra Paradise St. og skift til 17 eller 217 ved Queen Square busstation for direkte bus til arenaen. Bus 68/168, som kører mellem Bottel og Aigburth og bus 14 og 19, som afgår fra Queen Square, stopper en kort gåtur fra arenaen.

RUNDTUR
Anfield & Club Tour
Alle dage 10.00 - 16.30 (ikke kampdage)
Pris (inkl. Museum): Voksen: 15 kr
Børn og pensionist: £ 9,00
Familiebillet: 41 £

SUPPORTERBUTIKK
Liverpool Supportershop, her finder du alt fra tørklæder til ølglas.

Åbningstider
Mandag - fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 17:00
Søndag: 09:00 - 17:00
Kampdag: Lukker 10 minutter før kick-off. Åbner efter slutsignal og er åben 1 time senere.