Fodboldrejser til Liverpool FC med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se Liverpool FC! Klubben blev grundlagt 15. marts 1892, med Anfield som hjemmebane. Liverpools første ligatitel kom i 1901. Liverpool hade sin absolute storhedstid på 1970- og 1980-tallet, med 1984 som et gyldne år da de vand den engelske ligaen, Europacupen for mesterhold (nuværende UEFA Champions League) og den engelske ligacuppen.

I 2005 stod Liverpool for en af de største ophentningen i fodboldens historie, da de i Champions League-finalen mot Milan lå under med 0-3 efter første omgangen. Liverpool vende til 3-3 og afgjorde på straffe. Liverpool-fans kalder det "The Miracle of Istanbul".

 

Book fodboldrejse til Liverpool FC

Book din fodboldrejse til Liverpool FC og Anfield Road gennem OLKA Sportsrejser. Vi har mmuligheden at tilbyde flere ulige billettkategorier inkl. Hospitality med mad og drikke. Vores rekommendation for bedste pris er at være ude i god tid til de større kamperne – som eksempelvis Merseyside-derbyet mod Everton og kamperne mod Manchesterholdene. Hos os kan I vælge at købe kun kampbillet eller en komplet pakkerejse med hotel.