Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fodboldrejser til Newcastle United

Ag på fodboldrejse og se Newcastle United! "The Toon" er kælenavnet på klubben fra Englads østkyst. Klubben blev grundlagt i 1892, og har siden det spillet sine hjemmekampe før 52.000 passionerede fans på traditionsrige Sports Direct Arena (St James' Park). Atmosfæren beskrives som en af de bedste i hele England. Ta plads på en af de største arenaerne i landet og oplev en magnifik stemning.

Newcastle United har stor rivalitet mod lokalkonkurrenten Sunderland. De to klubberne har gjort op i Tyne-Wear-derbyet siden 1898 i jagten på titlen i Premier Leauge. Gå ikke glip af chancen at se Newcastle United spille i Premier League på din fodboldrejse!

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til Newcastle United sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller og fly.

Vær på St James' Park, når det sker!

 

Book fodboldrejse til Newcastle United

Book din fodboldrejse til Newcastle Uniteds samtlige kampe i Premier League gennem OLKA Sportsrejser. Vi tilbyder kampbilletter på berømte Gallowgate-tribunen på St. James’ Park. Uanset du vil booke en pakkerejse med hotel eller kun kampbilletter så tilpasser vi rejsen efter dine ønskemål.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre Newcastle United billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.