Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-rejser til Aserbajdsjans GP i Baku med OLKA Sportsrejser

Aserbajdsjans Grand Prix i hovedstaden Baku fik sin debut i Formel 1 i 2016 og har siden da budt på flere spændende afgørelser på sin hurtige bybane.

På din Formel 1-rejse til Aserbajdsjan og Baku kan du nyde godt af det asiatiske, tyrkiske og ikke mindst det libanesiske køkken. Byen er kendt for sit køkken og sin kulturelle alsidighed.

Baku City Circuit udgør sammen med Monaco, Melbourne og Singapore bybanerne i løbet af F1-sæsonen. Der køres 51 omgange på banen, og uanset hvilken Formel 1-billet du vælger til Aserbajdsjans Grand Prix, er du midt i begivenhedernes centrum. Vælger du en Formel 1-billet på Absheron Grandstand, kan du se Formel 1-bilerne køre 350km/t på den lange lige strækning for så at bremse op og dreje 90 grader i kurve 1 – en mildt sagt uforglemmelig oplevelse.