Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fodboldrejser til Chelsea

Ag på fodboldrejse og se Chelsea FC! Klubben blev grundlagt i marts 1905. Med spektakulære spillerkøb og se José Mourinho som manager blev en ny storhedstid for klubben indledt.

Chelsea vand fem titler på tre sæsoner. I 2009/-10-sæsonen tog Chelsea for første gang hjem "The Double", og blev med det den syvende engelske klubben som kan skilte med den bedriften.

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til Chelsea sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller og fly.

Vær på Stamford Bridge, når det sker!

 

 

Book fodboldrejse til Chelsea FC

Book din fodboldrejse til Chelsea på Stamford Bridge gennem OLKA Sportsrejser. Vi tilbyder flere officielle alternativ på langsiden inkl. Hospitality med mad og drikke. Vores rekommandation er at være ude god tid til store kampe som møderne mellem eksempelvis Arsenal og Manchester United der det hurtigt bliver udsolgt. Hos os køber I kun kampbilletter eller en komplet pakke med hotel.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre Chelsea billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.

 

Om Chelsea FCs historie

Chelsea FC blev dannet i marts 1905. Den kendte bygmester Gus Mears havde købt Stamford Bridge Athletic Ground året før med den hensigt at bygge en storslået arena i klasse med Crystal Palace Stadium. Fulham blev tilbudt at flytte ind, men afslog. Så var der kun én ting at gøre: starte en ny klub.

Chelsea rykkede allerede op i 1. division i løbet af anden sæson og i 1907/08 havde holdet landets højeste publikumsgennemsnit ved sine hjemmekampe: 32.000 tilskuere.

Den sidste FA Cup-finale, der blev spillet på det klassiske Wembley i 2000, blev vundet af Chelsea: 1-0 mod Aston Villa. Endnu en gang scorede Roberto Di Matteo i en FA Cup-finale. Tre år tidligere, da Middlesbrough blev besejret 2-0, scorede han efter blot 43 sekunder.

Med spektakulære spillerindkøb og José Mourinho som manager begyndte en ny storhedstid for klubben. Chelsea vandt fem titler på tre sæsoner.

I sæsonen 2009/10 tog Chelsea for første gang "The Double" hjem og blev dermed den syvende engelske klub, der kan prale af denne bedrift.

 

Oplev den mægtige Stamford Bridge på din fodboldrejse

Kapacitet: 41.837 tilskuere
Plan: 103 x 67 m
Indvielse: 28. april 1877

Stamford Bridge begynder sin historie som en atletikarena og hjemsted for London Athletics Club. Også i det tyvende århundrede blev arenaen brugt til både det ene og det andet; cykling, rugby, baseball, greyhound racing og speedway – samt tre FA Cup finaler.

I dag har Stamford Bridge således en publikumskapacitet på 41.837 siddende tilskuere, men da Chelsea i 1945 mødte Dynamo Moskva i en venskabskamp, ​​var der anslået 100.000 tilskuere på tribunen.

HVORDAN KOMMER JEG DERHEN?
Stamford Bridge er den mest centrale af alle Londons arenaer, og det er nemt at komme dertil med metro eller bus.

Undergrundsbane:
District Line mod Wimbledon til Fulham Broadway.

Bus:
Linje 14, 211 og 414 stopper uden for Stamford Bridge.

SUPPORTERBUTIKK
Chelsea FC Megastore er et to-etagers stormagasin med kun Chelsea-ting. Her kan du f.eks. blive fotograferet med rigtige buler fra FA Cuppen og Charity Shield. Megastore er placeret bag South Stand ved Chelsea Village.

Mandag - lørdag: 9.00 - 18.00
Søndag: 11:00 - 17:00
Under kampen er Megastore lukket og åbent i op til en time efter slutsignalet.

MUSEUM
"The Centenary Museum" tager dig med på en rejse gennem tiden - fra Londons brostensbelagte gader i 1905 til FA Cup-sejren hundrede år senere. Årti for årti portrætteres klubben i modgang og medgang, alt sammen i lyset af tidens store begivenheder i London, England og verden.

Priser £ 11,00 (£ 9,00 for børn, £ 10,00 for seniorer og studerende). Gratis adgang for børn under 5 år.

Åbningstider
Alle dage: 9.30 - 17.00 (sidste entré 16.00)
Ændrede åbningstider på kampdage.