Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fodboldrejser til Juventus med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se Juventus! Den fremgangsrige klubben fra Torino blev grundlagt i 1897 af nogle studenter. Det er også derfra navnet kommer, siden Juve i Juventus betyder ungdom. Men efter hvert som årene har gået har denne ungdommen blivet ældre, og Juventus kaldes nu også "Den gamle damen" og "Bianconeri". De to stjernerne på Juventus-skjorterne symboliserer at de har vundet ligaen mer end 20 gange. Juventus er det eneste holdet med to stjerner, men Inter og AC Milan halser i hælerne på dem, med 18 sejre hver.

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til Juventus sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller.

Vær på Juventus Stadium, når det sker!

 

 

Book fodboldrejse til Juventus

Book din fodboldrejse til Juventus let og glat gennem os. Vi tilbyder billetter på både kort- og langside samt Hospitality inkl. mad og drikke. Uanset du vil booke en pakkerejse der indkvartering er inkluderet eller kun kampbilletter så tilpasser vi rejsen efter dine ønskemål.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre Juventus billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.

 

Mere om "Den gamle dame"

Det siges, at Juventus' glorværdige historie begyndte i 1897 på en bænk i parken ved Corso Re Umberto. Der var nogle skoledrenge, der havde en idé om at starte en fodboldklub.

Klubbens formelle stiftelse fandt sted i brødrene Canfaris' værksted. Den ældste deltager var dengang kun sytten år gammel, og de andre var ikke engang fyldt femten. Først havde de store problemer med at blive enige om, hvad klubben skulle hedde, men til sidst besluttede de sig for Sport Club Juventus. I 1899 blev navnet ændret til Juventus Football Club.

Klubbens første kamp i den italienske liga blev spillet mod lokalrival FC Torinese i 1900 og denne første kamp endte med et tab for Juventus.

Det tog den unge klub kun fem gange at vinde sin første ligatitel. 1906 skete meget sørgeligt i klubben, hvor de ikke bare mistede deres formand, men også mistede nogle af deres bedste spillere. Det fik klubben til at miste momentum, og det var først efter 1. Verdenskrigs afslutning, at klubben igen begyndte at præstere ordentligt. Det, der senere fulgte gennem årene, er en kæmpe succeshistorie, hvor klubben vandt mere end 30 Scudettos, 9 Coppa Italia titler, 2 Europa Cup / Champions League titler, 1 pokal vinder pokal titel og 3 UEFA Cup sejre.

Juventus kom tidligt til at hedde La Vecchia Signora - den gamle dame. La Signora var et kærligt kaldenavn brugt af klubbens tilhængere. Juventus betyder ungdom, men hen mod midten af ​​trediverne begyndte holdets spillere at blive ret gamle og fik så hurtigt tilnavnet Den Gamle Dame.

 

Juventus Stadium er klubbens hjemmebane

Juventus var den første af de italienske klubber, der byggede og ejede sin egen arena. Forgængeren til Juventus Stadium var Stadio Delle Alpi, som var klar til VM i 1990.

Stadio Delle Alpi havde plads til 67.000 tilskuere, men desværre var arenaen ofte kun fyldt til en tredjedel og havde løbebaner, der gjorde, at man sad langt fra banen. Vi pokalkampen mod Sampdoria satte en trist rekord, der var kun 237 tilskuere på plads! I 2003 tog klubben fat i dette og købte Stadio Delle Alpi af de lokale myndigheder. I 2013 blev Stadio Delle Alpi jævnet med jorden, og byggeriet begyndte på en ny arena, Juventus Stadium. Kapaciteten var nu mere fornuftig 41.000 tilskuere og nu er de, der sidder nederst, kun 7,5 meter fra banen.

Juventus Stadion har også et stort indkøbscenter og et meget spektakulært museum, hvor du kan følge holdets stolte historie.

HVORDAN KOMMER JEG DERHEN?
Undergrundsbane:
Linje 1 (mod Fermi) fra Porta Nova eller Porta Susa til Bernini. På kampdage kører en bus (linje 9) i pendulfart mellem Bernini og Juventus Stadion.