Fodboldrejser til AC Milan med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se AC Milan! Milan Cricket and Football Club blev grundlagt af engelskmanden Herbert Kilpin i 1899. Efter Andre verdenskrig blev navnet endret til det nuværende: Associazione Calcio Milan. AC Milan er en fodboldklub med mange titler og en lang tradition.

Klubben har vundet den hjemlige ligaen 18 gange, og har havnet på en hæderlig andreplads hele 16 gange. Tidligere var AC Milan arbejderklassens hold, mens lokalrivalen Inter Milan blev støttet af mellem- og overklassen. Det bidrog til at gøre holdens årlige derby "Il Derbya della Madoninna", til noget ekstra. Denne rivaliseringen hænger fortsat igen i dag.

 

Book fodboldrejse til AC Milan

Book din fodboldrejse til Milan gennem OLKA Sportsrejser. Vi tilbyder flere ulige billetkategorier som kortside, langside og Hopsitality inkl. mad og drikke på mægtige San Siro. Er I ude efter billetter til nogle af kampene mod InterJuventus eller AS Roma rekommanderer vi jer at være ude i god tid! Vælg mellem at købe kun kampbillet eller en komplet pakkerejse med hotel.