Fodboldrejser til Tottenham med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se Tottenham Hotspur. Klubben blev grundlagt i 1882. I 1884 skiftede klubben navn til Tottenham Hotspur Football and Athletic Club. Den første ligasejren kom i 1951, og ti år senere blev Tottenham historiske, da de som første klub på 1900-tallet vand "The Double" - både ligaen og FA Cup. I 1963 skrev Tottenham ind sig i fodboldhistorien igen, og blev den første britiske klubben som vand en europeisk cuptitel da de hentede hjem Cupvinnercuppen.

The Spurs er, tilsammen med Manchester United, den eneste klubben i England som har vundet et trofæ i alle de seks sidste tiårene. Holdet har en af Londons største rivaliseringer med Arsenal FC, og hvert år mødes holden i North London Derby. Rivaliseringen er ganske unik, siden det først er i de senere årene begge klubberne har kæmpet i toppen af tabellen.

 

Book fodboldrejse til Tottenham

Book din fodboldrejse til Tottenhams samtlige kampe i Premier League gennem OLKA Sportsrejser. Vi tilbyder flere billettkategorier på nye Tottenham Hotspur Stadium inkl. Hospitality som eksempelvis Travel Club Lounge. Hos os kan I vælge at købe kun kampbillet eller en pakkerejse med hotel.