Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fodboldrejser til Tottenham

Ag på fodboldrejse og se Tottenham Hotspur. Klubben blev grundlagt i 1882. I 1884 skiftede klubben navn til Tottenham Hotspur Football and Athletic Club. Den første ligasejren kom i 1951, og ti år senere blev Tottenham historiske, da de som første klub på 1900-tallet vand "The Double" - både ligaen og FA Cup. I 1963 skrev Tottenham ind sig i fodboldhistorien igen, og blev den første britiske klubben som vand en europeisk cuptitel da de hentede hjem Cupvinnercuppen.

The Spurs er, tilsammen med Manchester United, den eneste klubben i England som har vundet et trofæ i alle de seks sidste tiårene. Holdet har en af Londons største rivaliseringer med Arsenal FC, og hvert år mødes holden i North London Derby. Rivaliseringen er ganske unik, siden det først er i de senere årene begge klubberne har kæmpet i toppen af tabellen.

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til Tottenham sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller og fly.

Vær på Tottenham Hotspur Stadium, når det sker!

 

 

Book fodboldrejse til Tottenham

Book din fodboldrejse til Tottenhams samtlige kampe i Premier League gennem OLKA Sportsrejser. Vi tilbyder flere billettkategorier på nye Tottenham Hotspur Stadium inkl. Hospitality som eksempelvis Travel Club Lounge. Hos os kan I vælge at købe kun kampbillet eller en pakkerejse med hotel.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre Tottenham billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.

 

Om Tottenham Hotspur FC Historie

Ved et møde under en gadelampe på hjørnet af Park Lane og Tottenham High Road besluttede nogle skoledrenge at starte en fodboldklub. Året var 1882, og holdet fik navnet Hotspur FC efter den første jarl af Northumberland, Harry Hotspur. Det eneste problem var, at der var to klubber med lignende navne: Hotspur FC og London Hotspur. Det var forvirrende, både for postbudene, der ikke vidste, hvis post var hvis post og for fansene, så i 1884 besluttede klubben at ændre navn til Tottenham Hotspur Football and Athletic Club.

I 1901 blev Tottenham det første og eneste hold uden for Football League, der lykkedes med at vinde FA Cuppen. Det gjorde de foran et rekordpublikum i Crystal Palace - 110.000 tilskuere.

Den første ligasejr kom i 1951 og ti år senere lavede Tottenham en historisk bedrift, da de som den første klub i det 20. århundrede vandt The Double, altså både ligaen og FA Cuppen. Også i 1963 skrev Tottenham historie i fodbold og blev den første britiske klub, der vandt en EM-titel. Det var Atletico Madrid, der blev knust 5-1 i Rotterdam, da Spurs vandt Pokalvindernes Cup.

UEFA Cup-finalen i 1972 var en hel-engelsk aftale. Efter at have elimineret Milan i semifinalen, stod Spurs over for Wolves. Tottenham forbandt grebet ved at vinde udekampen 2-1. Hjemme på White Hart Lane var det så nok med 1-1 til at hæve bulen.

Klubben vandt sin anden UEFA Cup-titel i 1984. På det tidspunkt var Anderlecht blevet besejret efter et gispende straffedrama hjemme på White Heart Lane.

 

Tottenham Hotspur Stadium er Londons største klubarena

Kapacitet: 62 850
Indvielse: 3. april 2019 (2-0 sejr mod Crystal Palace)

2019 var Tottenham med en ny arena: Tottenham Hotspur Stadium. Tidligere spillede de på den klassiske White Hart Lane, som stod samme sted.

Den nye, moderne Tottenham Hotspur Arena er klassificeret af UEFA som en klasse fire og er Londons største arena for klubhold. Hvert år er der en række forskellige begivenheder i arenaen bortset fra fodbold, såsom NFL og koncerter med verdenskunstnere!

HVORDAN KOMMER JEG DERHEN?
Den nemmeste måde at planlægge din rejse på er at bruge den fremragende rejseplanlægning, der er tilgængelig på Tottenhams hjemmeside: www.tottenhamhotspur.com