Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fodboldrejser til Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain er en af de største klubberne i det franske ligasystemet, trots at klubben grundedes så sent som år 1970. Hjemmekampene spilles på Parc des Princes og gæstes i reglen af næsten 48 000 tilskuere. Klubben har under 2010-tallet dominerede Ligue 1 og har en næsten uafbrudt streak af ligatitler siden sæsonen 2012/2013. Opev Frankrigs lige nu hotteste hold på din fodboldrejse til Paris!

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til PSG sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller og fly.

Vær på Parc des Princes, når det sker!

 

 

Book fodboldrejse til Paris Saint-Germain

Køb dine kampbilletter til Paris Saint-Germain gennem OLKA Sportsrejser. Vi sælger kun officielle billetter til Paris Saint-Germain på Parc des Princes og formidler tusindvis billetter hvert år. Book din komplette fodboldrejse til Paris med Paris Saint-Germain billetter, hotel og fly! Vi skræddersyer alle vores fodboldrejser.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre PSG billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.

 

Mere om Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain F.C. (også kendt som "PSG"), er en professionel fodboldklub fra Paris, Frankrig. Den 12. august 1970 fusionerede klubberne Stade Saint-Germain og Paris FC for at danne klubben.

Det var i begyndelsen af ​​1990'erne, at PSG for alvor blev en storklub, blandt andet takket være en ejeraftale med tv-selskabet Canal +. I sæsonen 1993/1994 satte klubben ny ligarekord med 27 kampe uden tab, da klubben reddede klubbens anden ligatitel. Holdet havde dengang spillere som George Weah, Raí, Valdo og David Ginola. Succesen fortsatte med en historisk tredobling i 1995, da klubben vandt Coupe de France, Coupe de la Ligue (League Cup) og Trophée des Champions. Det lykkedes også PSG at nå semifinalerne i Champions League efter blandt andet at have slået FC Barcelona. De følgende to år bragte større kontinental succes, da klubben spillede to lige finaler i Cup Winners' Cup.

I 1997/1998 lykkedes det igen for klubben at vinde en trippel; holdkaptajn Raí førte PSG til sejr i Coupe de France, Coupe de la Ligue og til sidst Trophée des Champions. I de følgende år blev PSG set igennem en mere turbulent periode med mindre succesfulde liga- og Europa Cup-resultater, efterfulgt af ændringer i trænerstaben og formandskabet.

I 2011 købte Qatar Investment Authority 70 procent af klubben og lovede 1,5 milliarder dollars i spillerkøb over de næste tre år. Klubben investerede kraftigt i 2012 og købte spillerne Lucas Moura, Javier Pastore, Thiago Silva, Zlatan Ibrahimović, Thiago Motta og Ezequiel Lavezzi. Træner var Carlo Ancelotti, og i januar 2013 blev David Beckham rekrutteret, da PSG blev hans sidste klub i karrieren. Sæsonen sluttede med en ligasejr for første gang i 19 år, men i Coupe de France nåede holdet så vidt muligt kvartfinalen og så også i Champions League. Efter sæsonen forlod Ancelotti klubben, og blev efterfulgt af Laurent Blanc. Forud for sæsonen styrkede PSG sig med tre spillere: Edinson Cavani fra Napoli for € 64 millioner i en aftale, der blev den sjette dyreste transfer nogensinde, samt Marquinhos og Lucas Digne. I transfervinduet i januar 2014 købte klubben Yohan Cabaye fra Newcastle for € 23 millioner. Klubben vandt en ny ligatitel og sin fjerde ligapokaltitel, men nåede kun ottendedelsfinalerne i Coupe de France. Efter et kvartfinaletab i Champions League blev træner Laurent Blancs kontrakt forlænget efter en længere diskussion, og fik også lov til at lede holdet i sæsonen 2014/2015.

De har spillet deres hjemmekampe siden 1973 på Parc des Princes-arenaen i Paris, hvor de har stor offentlig opbakning, og træner på Camp des Loges-anlægget i Saint-Germain-en-Laye. PSG er Frankrigs næstmest populære klub efter ærkerivalen Olympique de Marseille, mod hvem de spiller et meget belastet møde kaldet Le Classique.

 

Her spiller PSG deres hjemmekampe - Parc des Princes

Kapacitet: 47.428 sæder
Størrelse: 105 x 68 m
Indvielseskamp: 4. juni 1972 (OL i Marseille - SC Bastia 2-1)

Da nutidens Parc des Princes blev indviet i 1972, blev det den franske nationalarena i fodbold, indtil Stade de France blev bygget før FIFA World Cup 1998. Stadionet er bygget uden løbebane rundt om fodboldbanen. Takket være det og kapaciteten på næsten 50.000 tilskuere bliver det et stort træk i publikum. Parc des Princes er blevet brugt som spillested for EM 1984 og VM i 1998. Det franske tophold Paris Saint-Germain overtog Parc des Princes som deres hjemmearena i 1974. Større derbyer, koncerter og særlige optrædener er bl.a. nogle af begivenhederne afholdt på stadion.

HVORDAN KOMMER JEG DERHEN?
Metro: 24, rue du Commandant-Guibaud 75016 PARIS
Distrikt: Passy / Bois de Boulogne
Metro: Porte de Saint Cloud SUPPORTERSHOP Supporterbutikken er i Parc des Princess, og der kan du købe souvenirs, billetter.

Åbningstider: Mandag - lørdag: 10.00 - 19.00
På kampdage er der åbent to timer efter slutsignalet

MAD & DRIKKE
Inde i arenaen ligger restaurant Le 70, opkaldt efter PsGs fødselsår. Frokost serveres mandag - fredag ​​fra 12:00 til 15:00