Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fodboldrejser til Bayern München

Ag på fodboldrejse og se Bayern München! Klubben blev grundlagt i 1900. Bayern München er Tysklands i særklasse mest fremgangsrige klub. Men det var først da Bundesliga blev etableret på 1960-tallet at klubben fik op farten. De har sat rekord ved at vinde den hjemlige ligaen 23 ganger.

Mange tyske legender har spillet for Bavarians, inkluderet Lothar Matthaus, Oliver Kahn og Franz Beckenbauer. Klubbens største rival er Borussia Dortmund. De er de to ledende klubberne i Tyskland. De to holden mødtes i Champions League-finalen i 2013, og Bayern vandt 2-1.

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til Bayern München sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller og fly.

Vær på Allianz Arena, når det sker!

Book fodboldrejse til Bayern München

Book din fodboldrejse til Bayern München gennem OLKA Sportsrejser. Vores billetter til Bayern München sendes altid til jeres hotel dagen før kampstart og du kan derfor føle dig tryg med dit køb. Uanset du vil booke en pakkerejse med indkvartering eller kun kampbilletter så tilpasser vi rejsen efter dine ønskemål.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre Bayern München billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.

 

Om Bayern Münchens historie

Klubben blev dannet i 1900 og det første lokalderby, som var mod 1860 München, blev spillet i 1902. Der viste Bayern München straks, hvor skabet ville stå ved at vinde med klare 3-0. I dag er fodboldklubben Tysklands mest succesrige nogensinde. Den første titel kom i sæsonen 1910/1911, da klubben vandt Bayerns nystartede regionale liga, Kreisliga.

Bayerns første nationale mesterskab blev vundet i 1932, da de besejrede Eintracht Frankfurt 2-0. Klubbens træner var ungareren Richard Dombi. Dombi og den bayerske præsident Kuert Landauer, begge jøder, blev tvunget i eksil, da nazismen fejede ind over Tyskland.

Der gik indtil 1957, før "Die Roten", som de populært kaldes, vandt den næste nationale titel. Da Bundesligaen startede i 1963, var Bayern München ikke med. I 1860 var München dog med fra begyndelsen og det sved bestemt lidt ekstra blandt Bayern-fans. Få vidste, hvilken fantastisk tid der ventede Bayern München!

I 1965 vandt de den sidste kamp i kvalifikationen til Bundesligaen og kom op i den højeste division. I 1969 vandt de både Bundesligaen og pokalen og blev det første hold i Tyskland til at gøre dette. Det til trods for, at de kun brugte 13 spillere gennem hele sæsonen.

I 1972 spillede Bayern deres første hjemmekamp på det nye olympiske stadion, og dette var også den første tv-transmitterede kamp i Bundesligaens historie. De vandt Bundesligaen i år og også de følgende to år. Derefter fulgte mange år med mange sejre i Europa Cuppen, den tyske pokalturnering og Bundesligaen. De har også vundet UEFA Cuppen og Champions League.

 

Her spiller Bayern München deres hjemmekampe - Allianz Arena

Opførelsen af ​​Allianz Arena blev forudgået af en folkeafstemning i efteråret 2001 og med 65,8 % af stemmerne blev det besluttet, at arenaen skulle bygges. Byggeriet begyndte i 2002 og tre år senere stod arenaen færdig. Arenaen er i dag Tysklands mest populære sportsanlæg.

Arenaens facade er mildest talt spektakulær. Klædt med 2760 diamantformede, luftfyldte foliepuder, der er oplyst ved aftenkampene. Farvevalget afslører, hvem der spiller: hvid for landsholdet og rød for Bayern München og blå for 1860 München.

I Tyskland har du stadig ståpladser på dine arenaer og Allianz Arena har ikke mindre end 13.500 ståpladser, som du ofte kan komme over til fornuftige priser. Under VM 2006 blev der spillet hele seks kampe på arenaen, heriblandt blev Sverige slået af Tyskland her.

Arenaen ejes af Bayern München og i 1860 har München en lejer frem til 2025. HVORDAN

HVORDAN KOMMER JEG DERHEN?

Undergrundsbane:
Linje U6 (mod Garching-Hochbruck) til Fröttmaning. Så går du lidt mindre end en kilometer.

MAD & DRIKKE
Inde i Allianz Arena er Arena Bistro. Der er også to store supporterbarer med storskærms-tv og forskellige bayerske specialiteter, ikke kun øl!

I Harlaching-distriktet ligger Antica Trattoria (Braunstrasse 6), som serverer lækre retter i elegante omgivelser.

Øl og al slags mad kan også nydes i skyggen af ​​træerne på Gutshof Menterschwaige (Menterschwaigstrasse 4).

Der er så mange barer og ølkældre som muligt i München, hvor man drikker øl i store bægre, og hvor man bliver draget ind i umpa-umpa-musikken. For at blende ind tager du selvfølgelig et par ægte læderbukser med tilhørende seler på.

Du kan også besøge Münchens bedste natklub, P1. Man går ikke her i læderbukserne, men her gælder en køligere påklædningsstil. Hvis du er heldig, vil du møde en af ​​de bayerske spillere her, da især bachelorerne på holdet bruger meget tid i denne klub!