Fodboldrejser til AS Roma med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se AS Roma. I 1927 blev et par klubber slået sammen, og ud fra denne sammenlægning blev AS Roma født. På 1980-tallet blev AS Roma en magtfaktor i italiensk fodbold, med blandt andet fem titler, og ligaguldet i 1983 som den største ærobringen.

De senere årene har klubben været i den absolute toppen, med ligasejer i 2001 som højdepunkt. Blandt holdets profiler finder vi blandt andet Francesco Totti og Daniele De Rossi. Holdet spiller i vinrøde skjorter og hvide bukser. Det hidsige byderbyet spiller de mod SS Lazio. Andre klassiske kampe plejer at være mødene mod Juventus.

Book fodboldrejse til AS Roma

Book din fodboldrejse til AS Roma i Serie A hos OLKA Sportsrejser. Vi tilbyder officielle alternativ på både kortside og langside. Vi tilbyder også Hospitality inkl. mad og drikke. Oplev AS Roma på et kogende Stadio Olimpico i derbyet mod SS Lazio eller i nogle af de andre storkamperne med udsolgte tribuner. OLKA Sportsrejser har billetter til AS Romas alle kampe og du væer selv hvis du vl købe kun kampbillet eller en komplet pakkerejse inkl. hotel.