Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fodboldrejser til Lazio

Ag på fodboldrejser og se SS Lazio! Lazio er en mangefacetteret fodboldklub med gamle aner, grundlagt i 1900. Lazio spiller i hvide bukser og himmelblå skjorter hjemme, og himmelblå bukser og hvide skjorter borte.

SS Lazio er hovedsagelig Roms andre klub, og har lidt færre supportere end lokalrivalen AS Roma. Hvert år spiller klubben det prestigefyldte "Derby della Capitale" mod AS Roma. Lazio har været en svært kendt klub i Sverige helt siden Sven-Göran Eriksson var klubbens træner i perioden 1997-2001. Eriksson vandt i løbet af tiden i Rom både den italienske ligaen, cupvindercuppen og Coppa Italia.

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til SS Lazio sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller og fly.

Vær på Stadio Olimpico, når det sker!

 

 

Book fodboldrejse til Lazio

Book din fodboldrejse til SS Lazio i Serie A hos OLKA Sportsrejser. Vi er eksperter på italiensk fodbold og formidler store mængder af billetter til italienske Serie A hvert år. SS Lazio er ikke noget undtagelse og her tilbyder vi flere ulige officielle billetalternativ på kortside, langside og Hospitality inkl. mad og drikke. Hos os køber I kun kampbilletter eller en komplet pakkerejse med hotel.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre SS Lazio billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.

 

Mere om SS Lazio

Società Sportiva Lazio blev født i det nye århundrede og blev grundlagt den 9. januar 1900 i Prati-distriktet. Navnet Lazio blev valgt efter regionen, da klubben søgte et større opland end blot Rom.

I 1927 forsøgte det fascistiske regime at forene alle Roms klubber. Lazio nægtede dog og forblev som en uafhængig klub sammen med det nystiftede AS Roma. Efter tre korte ophold i Serie B i løbet af tresserne og halvfjerdserne kom der nogle succesrige sæsoner. Med Tommaso Maestrelli som manager og Giorgio Chinaglia i angrebet, var Lazio snublende tæt på at vinde Scudettoen i sæsonen 1972/-73. Hævnen kom dog året efter. For en sikkerheds skyld sikrede Lazio sig nu ligasejren allerede i næstsidste runde. Maestrelli er en af ​​Italiens mest respekterede managers nogensinde.

Firserne var en mørk periode i Lazios historie. Spilskandaler førte til tvungen nedrykning i 1980 og pointfradrag i 1986. Først efter en dramatisk kvalifikationskamp i Napoli mod Taranto og Campobasso lykkedes det for Lazio at undgå nedrykning til Serie C. Dette blev dog et vendepunkt for klubben og i 1988 blev Lazio tilbage i Serie A. Da Sergio Cragnotti fire år senere blev klubbens præsident, lancerede han også en større finansiel satsning. Med spillere som Alessandro Nesta og Pavel Nedved blev Lazio et stabilt tophold i Serie A.

Da Sven-Göran Eriksson og Roberto Mancini ankom fra Sampdoria, var det tid til nye titler. Først i rækken var Coppa Italia i 1998. Efter at være blevet snøftet til titlen i den sidste kamp i sæsonen 1998-99, vandt Lazio deres anden scudetto den følgende sæson. Og ikke nok med det – sæsonen 1999-2000 bød på "the Double", da Coppa Italia også blev erobret af Lazio.

I disse år klarede Lazio sig også godt internationalt. Sejr i 1999 i det sidste år af Cup Winners' Cup (Mallorca 2-1). Og som prikken over i'et vandt Lazio 1999 UEFA Supercup mod Manchester U med 1-0. I 2004 vandt de deres fjerde Coppa Italia. Manager Delio Rossi kom til Lazio i 2005 og lykkedes med små midler overraskende godt. På trods af et pointfradrag lykkedes det for Lazio en tredjeplads i Serie A i sæsonen 2006-07. Og to år senere sagde Rossi farvel til klubbens femte pokaltitel.

Finalen i Coppa Italia 2013 var for første gang et Derby della Capitale, altså en kamp mod ærkerivalerne Roma. Som altid blev finalen afgjort på Stadio Olimpico, og begge hold havde hjemmekamp. Kampens vinder blev bosniske Senad Lulic, som scorede finalens eneste mål i det 71. minut. Dermed kunne Lazio også sikre sig en plads i Europa League. At det skete på bekostning af romaer, gjorde ikke ondt værre.

 

SS Lazio har Stadio Olimpico som hjemmebane

Arenaen hed oprindeligt Stadio dei Cipressi. Det var en del af Foro Italico, et kæmpe sportskompleks bygget i 1928-1938, og arkitekturen havde en klar inspiration fra det klassiske Rom.

Hele anlægget blev omdøbt til Foro Mussolini i det fascistiske Italien i 1930'erne. Efter omfattende renoveringsarbejder blev arenaen genåbnet i 1953 med en fodboldkamp mellem Italien og Ungarn. Med et publikum på 100.000 mennesker blev stadion omdøbt til Stadio dei Centomila.

Begge storhold fra Rom spiller deres hjemmekampe på Stadio Olimpico. Fans har bestukket i deres respektive dele af arenaen: Roma er i Curva Sud og Lazios i Curva Nord.

HVORDAN KOMMER JEG DERHEN?

Undergrundsbane:
Linje A (rød) til Ottaviano og derefter bus (linje 32) til Piazza della Farnesina. Eller samme linje til Flaminio og sporvogn (linje 2) til Piazza Mancini.