Fodboldrejser til Lazio med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejser og se SS Lazio! Lazio er en mangefacetteret fodboldklub med gamle aner, grundlagt i 1900. Lazio spiller i hvide bukser og himmelblå skjorter hjemme, og himmelblå bukser og hvide skjorter borte.

SS Lazio er hovedsagelig Roms andre klub, og har lidt færre supportere end lokalrivalen AS Roma. Hvert år spiller klubben det prestigefyldte "Derby della Capitale" mod AS Roma. Lazio har været en svært kendt klub i Sverige helt siden Sven-Göran Eriksson var klubbens træner i perioden 1997-2001. Eriksson vandt i løbet af tiden i Rom både den italienske ligaen, cupvindercuppen og Coppa Italia.

Ingen rejser matcher det valgte filter.

Book fodboldrejse til Lazio

Book din fodboldrejse til SS Lazio i Serie A hos OLKA Sportsrejser. Vi er eksperter på italiensk fodbold og formidler store mængder af billetter til italienske Serie A hvert år. SS Lazio er ikke noget undtagelse og her tilbyder vi flere ulige officielle billetalternativ på kortside, langside og Hospitality inkl. mad og drikke. Hos os køber I kun kampbilletter eller en komplet pakkerejse med hotel.