Fodboldrejser til Real Madrid med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se Real Madrid! Resultatmæssig er Real Madrid den mest fremgangsrige fodboldklubben nogensinde, og blev stemt frem til "århundrets bedste hold" af FIFA. Allertungest vejer Reals ni titler i Champions League, verdens største turnering for klubhold.

Klubben blev grundlagt i 1902, er kendte for sin helhvide kamptøjer, og kaldes i spanske medier ofte for "Los Blancos" (de hvide) eller "Los Merengues" (marengsene). Ærkerivalen er FC Barcelona og rivaliseringen er stærk, med basis i historiske hændelser. Real Madrid er hovedstadsholdet, og symbolet på den spanske centralmagten, mens FC Barcelona har været det modsatte, med sin stærke catalanske identitet. Til og med naboklubben Atlético Madrid regnes som en stor rival, og det årlige mødet mellem Madrid-klubberne kaldes "El Derbi madrileño".

 

Book fodboldrejse til Real Madrid

Vi tilbyder fodboldrejser til Real Madrid på Santiago Bernabéu Stadion på flere ulige sektioner; både på kortside og langside. Vi har billetter til alle Real Madrids kampe i La Liga inkl. berømte El Clasico der Real Madrid tar imod FC Barcelona. Desuden tilbyder vi Hospitality inkl. mad og drikke og I vælger selv hvis I vil købe kun kampbillet eller en komplet pakkerejse med hotel.