Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fodboldrejser til Real Madrid med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se Real Madrid! Resultatmæssig er Real Madrid den mest fremgangsrige fodboldklubben nogensinde, og blev stemt frem til "århundrets bedste hold" af FIFA. Allertungest vejer Reals ni titler i Champions League, verdens største turnering for klubhold.

Klubben blev grundlagt i 1902, er kendte for sin helhvide kamptøjer, og kaldes i spanske medier ofte for "Los Blancos" (de hvide) eller "Los Merengues" (marengsene). Ærkerivalen er FC Barcelona og rivaliseringen er stærk, med basis i historiske hændelser. Real Madrid er hovedstadsholdet, og symbolet på den spanske centralmagten, mens FC Barcelona har været det modsatte, med sin stærke catalanske identitet. Til og med naboklubben Atlético Madrid regnes som en stor rival, og det årlige mødet mellem Madrid-klubberne kaldes "El Derbi madrileño".

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til Real Madrid sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller.

Vær på Santiago Bernabéu, når det sker!

 

 

Book fodboldrejse til Real Madrid

Vi tilbyder fodboldrejser til Real Madrid på Santiago Bernabéu Stadion på flere ulige sektioner; både på kortside og langside. Vi har billetter til alle Real Madrids kampe i La Liga inkl. berømte El Clasico der Real Madrid tar imod FC Barcelona. Desuden tilbyder vi Hospitality inkl. mad og drikke og I vælger selv hvis I vil købe kun kampbillet eller en komplet pakkerejse med hotel.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre Real Madrid billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.

 

Om Real Madrids historie

Real Madrid tæller normalt sin historie fra 1902, da Madrid Football Club blev dannet. Det blev derefter besluttet, at holdet skulle spille i hvide trøjer og hvide bukser, og de fik straks tilnavnet Los Merengues, Marengsen. Den første kamp blev allerede afholdt efter to måneder, da de tabte 1-3 mod ærkerivalen Barcelona.

I 1903 spillede de deres første pokalfinale og igen blev det til et tab, denne gang med 2-3 mod Athletic Bilbao. I 1905 vandt de endelig deres første store titel, da de fik revanche på Athletic Bilbao og besejrede dem 1-0 i pokalfinalen. Med bare farten vandt de pokalen i 1906, 1907 og 1908.

Holdet havde spillet deres hjemmekampe på lidt anderledes, mindre arenaer i Madrid, men i 1910 tog de affære og lejede Campo de O’Donnell.

I 1912 blev området indhegnet og kunne dermed begynde at oplade publikum og på den måde begynde at tjene nogle penge. I 1912 fik en seksten-årig ved navn Santiago Bernabeu sin debut i Real Madrid. Debuten lykkedes med en sejr, og Santiago scorede også sejrsmålet. Dette var starten på en strålende karriere i Real Madrid, hvor Santiago senere blev præsident og havde denne post i 35 år.

I 1916 spillede Real og Barcelona en klassisk pokalsemifinale. Der skulle fire (!) kampe til, før det blev afgjort. I 1920 fik klubben den spanske konges tilladelse til at kalde sig kongelig og klubnavnet blev ændret til Real Madrid. I 1947 blev Real Madrid det første hold i den spanske liga til at bære nummererede trøjer. Det kunne det spanske forbund godt lide, og det blev obligatorisk året efter. I 1952 fejrede Real Madrid sit 50 års jubilæum og havde derefter turneringer i fodbold, basketball, håndbold, skak, hestevæddeløb, brydning og tyrefægtning! I 2000 tildelte FIFA Real Madrid titlen som bedste fodboldklub i det 20. århundrede.

 

Oplev Santiago Bernabeu på din fodboldrejse

Da Santiago Bernabeu tiltrådte i 1943, var han overbevist om, at klubben havde brug for en ny arena. Fire år senere blev Estadio de Chamartin indviet. Arenaen kunne så modtage 75.000 tilskuere. I 1953 havde de bygget og så kunne de modtage 120.000.

I 1955 blev navnet ændret til Santiago Bernabeu. Til VM i 1982 blev hele arenaen renoveret, og kapaciteten var nu 90.000. Ti år senere blev den genopbygget, og nu kunne den tage 106.500 mennesker.

Den konstante kamp med Barcelona om, hvem der har den største arena, blev afgjort i slutningen af ​​halvfemserne, da UEFA besluttede, at alle tribuner skulle fjernes. Santiago Bernabeu kunne nu "kun" modtage 74.300 tilskuere.

I dag modtager Santiago Bernabeu mere end 80.000 tilskuere og er blevet tildelt femstjernet status af UEFA.

HVORDAN KOMMER JEG DERHEN?
Undergrundsbane:
Linje 10 (blå) til Santiago Bernabeu

Bus:
Linje 14, 27, 40, 43, 120, 126, 147 eller 150

MAD & DRIKKE
Populære barer omkring arenaen er Chiquifru og Birra. Hos Chiquifru har de også en meget værdsat samling af gamle kampbilletter, som de rigtige nørder holder af!

Vil du også spise lidt, kan du gøre det på Las Bravas Pasaje, nær Plaza Ana, som blandt andet serverer lækre patatas fritas con salsa picante. Eller hvorfor ikke spise et stykke skinke på El Museo de jamon (Calle de Alcala 155).

Skulle du være sulten umiddelbart efter slutsignalet, kan du spise et par gader fra arenaen på fiskerestauranten La Dorada (Calle de Orense 64).

Nogle andre tips om gode spisesteder er: Chantarella (Luisa Fernanda 27), hvor du spiser spansk husmandskost. Viuda de Vacas (Calle de Aguila 2) hvor du spiser klassiske spanske retter og for skaldyrelskeren kan du besøge El Condado de Salvaterra (Calle de Berruguete 2).