Fodboldrejser til Manchester United med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se Manchester United! Klubben blev grundlagt i 1878 som et hold for jernbanearbejdere under navnet Newton Heath Lancashire and Yorkshire Railway Cricket and Football Club.

Efter at bryggeriejeren John Henry Davies skøt ind penger genopstod klubben, da under navnet Manchester United. På 60-tallet vandt United FA Cup i 1963 og ligatitler i 1965 og 1967. Som kronen på værket vandt United også Europacuppen i 1968 på Wembley, efter at ha besejret Benfica. I 1968 ankom legenden Alex Ferguson til United, noget som indledte den nye tidens fremgangseventyr for klubben. Det største året for United blev 1999. United afsluttede et eventyragtig tiår med at vinde "The Treble".

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til Manchester United sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller og fly.

Vær på Old Trafford, når det sker!

 

 

Book fodboldrejse til Manchester United

Book din fodboldrejse til Manchester United på Old Trafford gennem OLKA Sportsrejser. Vi tilbyder kampbilletter i flere ulige kategorier, både på kortside, langside og Hospitality inkl. mad og drikke. Billetter til Manchester Uniteds kampe er svært eftertragtede men vi har billetter til alle kampe i Premier League inkl. det hotte derbyet mot Manchester City. Hos os vælger I selv hvis I vil købe kun kampbillet eller en komplet pakkerejse med hotel.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre Manchester United billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.

 

Mere om Man Uniteds historie

Klubben blev dannet i 1878 som et hold for jernbanearbejdere, under navnet Newton Heath Lancashire og Yorkshire Railway Cricket and Football Club. Newton Heath spillede første gang i ligaen i 1892. Ti år senere gik klubben konkurs. Efter kapital blev investeret af bryggeriejer John Henry Davies, genopstod klubben nu under navnet Manchester United. I sæsonen 1933/34 var United tæt på nedrykning til tredje division. Først i den sidste kamp mod Millwall var pladsen sikret. Med Matt Busby ved roret vandt United FA Cuppen i 1948. Det var 37 år siden, klubben sidst vandt ligaen og 39 år siden den sidste FA Cup-sejr.

Med succesen kom publikum også tilbage. Vendepunktet på Old Trafford blev passeret af mere end en million tilskuere i løbet af sæsonen, og klubben var i stand til at slippe af med al gæld. Den mørkeste begivenhed i klubbens historie fandt sted den 6. februar 1958. På vej hjem efter en europacupkamp mod Den Røde Stjerne i Beograd styrtede Uniteds fly ned uden for München. Blandt de døde var otte af holdets spillere, inklusive Duncan Edwards. Uret, der hænger uden for klubbens kontor på Old Trafford, er stoppet for altid. Viserne er på 3.40, det tidspunkt, hvor flyet styrtede ned.

I tresserne gav trioen Bobby Charlton, George Best og Denis Law ære og ære til United: FA Cup-sejr i 1963, ligatitler i 1965 og 1967. Som kronen på værket vandt United Europa Cuppen i 1968 på Wembley efter at have besejret Benfica .

I 1986 ankom legenden Alex Fergusson til United og begyndte den nye æras succeshistorie for klubben. Det største år for United var 1999. Efter endnu en gang at have vundet både ligaen og FA Cuppen, stod holdet over for Bayern München i Champions League-finalen. Med mål i forlænget spilletid af Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær blev trofæet revet fra tyskernes hænder. United sluttede et fabelagtigt årti med at vinde The Treble.

 

Oplev Old Trafford live - The Theatre of Dreams

Kapacitet: 75.797 sæder
Plan: 106 x 69 m
Indvielseskamp: 19. februar 1910 (Manchester U - Liverpool 3-4)

Åbningskampen på Old Trafford blev spillet mod Liverpool, rivalerne fra Lancashire, den 19. februar 1910. I årene 1911 - 1915 blev FA Cup-finalen spillet her. Arenaen fik sin internationale anerkendelse i 1926, da England mødte Skotland i en landskamp. Om aftenen den 22. december 1940 blev Manchester angrebet af tyske bombefly. Store dele af byen og arenaen blev ødelagt. P.g.a. Mangel på byggematerialer og penge Det tog lang tid, før Old Trafford var i spilbar stand. Først i sæsonen 1949/50 kunne United vende hjem efter at have spillet deres kampe på Maine Road i et stykke tid. Old Trafford er Englands næststørste fodboldstadion og er rangeret fem stjerner af UEFA.

HVORDAN KOMMER JEG DERHEN?

Tog:
Fra CityCentre Stations til Old Trafford Station.

Sporvogn:
Metrolink til Altrincham fra Victoria eller Piccadilly Station. Stå af ved Old Trafford stop. Herfra er det kun et par minutters gang ad Warwick Road forbi Lancashire Cricket Ground til Sir Matt Busby Way. Metroforbindelse til Eccles fra Piccadilly Station. Stå af ved Pomona eller Exchange Quay. Denne linje er normalt ikke så overfyldt før og efter kampen.

RUNDTUR
Alle dage 9.40 - 16.30 (ikke kampdage)
Pris (inkl. Museum): £ 18,00 (£ 12,00 for børn og pensionister)
Familiebillet: £ 55,00 (4 personer med 2 voksne plus 2 børn under 16 år)
Forudbestilling anbefales: +44 (0) 161 868 8000 alt. toursenquiry@manutd.co.uk

SUPPORTERBUTIKK
Megastore supporterbutikken er placeret på Old Traffords East Stand. Her sælges alt fra fodboldtrøjer til musemåtter.

Åbningstider:
Mandag - lørdag: 9.30 - 18.00
Søndag: 11:00 - 17:00

MUSEUM
Manchester United Museum ligger på tredje sal i Old Traffords North Stand.

Åbningstider:
Alle dage 9.30 - 17.00