Fodboldrejser til Manchester United med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se Manchester United! Klubben blev grundlagt i 1878 som et hold for jernbanearbejdere under navnet Newton Heath Lancashire and Yorkshire Railway Cricket and Football Club.

Efter at bryggeriejeren John Henry Davies skøt ind penger genopstod klubben, da under navnet Manchester United. På 60-tallet vandt United FA Cup i 1963 og ligatitler i 1965 og 1967. Som kronen på værket vandt United også Europacuppen i 1968 på Wembley, efter at ha besejret Benfica. I 1968 ankom legenden Alex Ferguson til United, noget som indledte den nye tidens fremgangseventyr for klubben. Det største året for United blev 1999. United afsluttede et eventyragtig tiår med at vinde "The Treble".

 

Book fodboldrejse til Manchester United

Book din fodboldrejse til Manchester United på Old Trafford gennem OLKA Sportsrejser. Vi tilbyder kampbilletter i flere ulige kategorier, både på kortside, langside og Hospitality inkl. mad og drikke. Billetter til Manchester Uniteds kampe er svært eftertragtede men vi har billetter til alle kampe i Premier League inkl. det hotte derbyet mot Manchester City. Hos os vælger I selv hvis I vil købe kun kampbillet eller en komplet pakkerejse med hotel.