Fodboldrejser til Manchester City med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se Manchester City! The Blues blev grundlagt i 1880 under navnet St Mark's, men det var først på 1960- og 70-tallet som klubben opnåede sin første fremgang da de vandt førstedivision, FA Cup, ligacuppen og den Europeiske cupvindercuppen under ledelse af trænerne Joe Mercer og Malcolm Allison.

I 2008 blev klubben købt op af Abu Dhabi United Group, og de begyndte straks at bruge penger på spillerkøb. Klubben ligger i dag blandt topholden i ligaen. I 2011/-12-sæsonen klarede City at vinde Premier League for første gang på 44 år. Klubben hentede også hjem ligatitlen i 2013/-14-sæsonen. Selv om det først er i det sidste der klubben har fået fremgang, hade altid haft en stor og trofast supporterskare.

 

Book fodboldrejse til Manchester City

Book din fodboldrejse til Manchester City på Etihad Stadium gennem OLKA Sportsrejser. Vi tilbyder flere officielle billetkategorier på langsiden, bl.a. Lounge 93:30 og The Tunnel Club som er Hospitality-billetter inkl. mad og drikke. Vi har selvfølgeligt også kun billetter til det attraktive Manchesterderbyet. Hos os køber I let og glat kun kampbilletter eller en pakkerejse med hotel.