Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fodboldrejser til Crystal Palace med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se Crystal Palace! Klubben, som blev etableret af arbejderne ved The Crystal Palace i 1905, har været et af de mest spændende holden at følge på grund af den stadige kampen for at undgå nedrykning og oprykning mellem divisionerne.

Siden det er en London-klub er Crystal Palace involveret i en række lokale derbyer, først og fremmest i Syd-London. Deres mest fremragende er med Brighton & Hove Albion og Millwall, og ikke lige fremstående med den tidligere lejeren Charlton.

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til Crystal Palace sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller og fly.

Vær på Selhurst Park, når det sker!

 

 

Book fodboldrejse til Crystal Palace

Book din fodboldrejse til Crystal Palaces samtlige kampe på Selhurst Park i Premier League gennem OLKA Sportsrejser. Vi tilbyder kampbilletter på langsiden samt Hospitalityinkl. mad og drikke. Uanset du vil booke en pakkerejse det indkvartering er inkluderet eller kun kampbilletter så tilpasser vi rejsen efter dine ønskemål.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre Crystal Palace billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.

 

Crystal Palace historie

Klubben blev grundlagt i 1905 af arbejderne på The Crystal Palace. I sæsonen 1924 flyttede holdet til Selhurst Park, som også er deres nuværende arena. I 1962 mødte de Real Madrid (hvilket i øvrigt var første gang nogensinde, at Real Madrid holdt træningskamp i London). Crystal Palace lagde pres på det magtfulde spanske hold og vandt stor påskønnelse for det. I 1969 avancerede holdet til den bedste række og ville forblive der i fire sæsoner. Et par år senere ændrede holdet også sit kaldenavn til Eagles og også klubfarve til den nuværende.

I en hård periode nåede Crystal Palace semifinalerne i FA Cuppen 1975/-76 efter sejre mod Leeds og Chelsea. Steve Coppell tog over som manager i 1984, hvilket var starten på Crystal Palaces bedste tid. I sæsonen 1988/-89 var holdet igen i den bedste række og i 1989/-90 nåede de finalen i FA Cuppen, hvor der skulle en omkamp til, for at Manchester United kunne løfte bulen. Den følgende sæson sluttede The Eagles på tredjepladsen i den bedste række, hvilket er deres bedste placering til dato. Holdet bestod af flere talentfulde spillere, måske primært angrebsparret Mark Bright og Ian Wright. Begge ville tage til Sheffield Wednesday og Arsenal. Ian Wright blev en legende i The Gunners. Steve Coppell havde også den tvivlsomme fornøjelse at være en del af nedrykningen til The Championship, og så var hans historie alt, hvilket var en skam, fordi han tog Palace langt og byggede holdet med stor kompetence.

Siden er der fulgt økonomiske problemer, og holdet er gået op og ned mellem Premier League og The Championship. Set fra et historisk perspektiv er resultaterne fra de seneste årtier ikke så dårlige, og nu er dens tidligere spiller Alan Pardew tilbage som manager. Tony Pulis forvandlede The Eagles i 2013/14-sæsonen til et svært-at-spille hold, hvor en masse modstandere gik på grimme miner. Derudover har Selhurst Park-publikummet udviklet sig til et af de mest stille og mest aktive i et stadig mere stille arenaklima i Premier League. Pulis sagde op kort før starten af ​​sæsonen 2014/15, og hans afløser Neil Warnock nåede ikke at bygge videre på. Alan Pardew tog over og lavede en rigtig god afslutning på sæsonen.

Crystal Palace er et af de mest spændende hold at følge på grund af deres konstante kamp for enten at undgå nedrykning eller for deres oprykning mellem divisionerne.

Da det er en London-klub, er Crystal Palace involveret i en række lokale derbyer, hovedsageligt i det sydlige London. Deres mest fremtrædende er med Brighton & Hove Albion og Millwall og en ikke så fremtrædende med tidligere lejere Charlton.

 

Et besøg i Selhurst Park er et must på din fodboldrejse

Arenaen stod færdig i 1922 og er designet af arkitekten Archibald Leitch. Leitch designede mange fodboldstadioner rundt om i Storbritannien. Han har blandt andet designet Anfield, Highbury, White Hart Lane, Stamford Bridge og Old Trafford.

Selhurst Park har også været hjemsted for Charlton Athletic og Wimbledon FC i en periode. Arenaen har plads til 26.000 tilskuere og hos skin blower The Holmesdale Stand finder vi de mest ivrige tilhængere; Holmesdale-fanatikerne. De sørger for, at der er feststemning ved hver kamp.

HVORDAN KOMMER JEG DERHEN?

Selhurst Park ligger i det sydlige London omkring 8 km fra byens centrum. Den nemmeste måde at komme til arenaen er med tog. Både Selhurst og Thornton Heat Station ligger inden for gåafstand (5-10 minutter) fra arenaen. Hvis du vil til nogen af ​​disse stationer, så tag et tog fra enten Victoria eller London Bridge, og turen tager omkring 30 minutter.