Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fodboldrejser til Atlético Madrid med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se Atlético Madrid i La Liga! Klubben blev grundlagt i 1903, og har til nu vundet La Liga ni ganger. Den er en af verdens største klubber når det gælder antal registrerede, betalende supportere, der mer end 65.000 personer har købt sæsonbilletter.

På den andre siden af byen ligger hjemmebanen tile ærkerivalen Real Madrid, og det årlige mødet mellem Madrid klubberne kalles "El Derbi madrileño".

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til Atlético Madrid sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller.

Vær på Estadio Wanda Metropolitano, når det sker!

Book fodboldrejse til Atlético Madrid

Køb dine kampbilletter til Atlético Madrid på Estadio Wanda Metropolitano gennem OLKA Sportsrejser. Vi tilbyder billetter på kortside og langside og har i de fleste fald også Hospitality-alternativ tilgængelige. Til kamperne mod Real Madrid og FC Barcelona rekommanderer vi at I er ude i god tid for at få bedste pris. Hos os køber di kun kampbillet eller en komplet pakkerejse med hotel.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre Atletico Madrid billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.