Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fodboldrejser til Everton med OLKA Sportsrejser

Ag på fodboldrejse og se Everton FC. Klubben har spillet i den engelske øverste divisionen i 108 sæsoner. De har spillet i øverste division hver sæson siden 1954. Everton var med på at starte det engelske ligasystemet i 1888, og var også med på at etablere Premier League i 1992.

Klubbens bitre rival er Liverpool FC, og hvert år spilles det Merseyside-derby i byen. Traditionelt er dette et venskabelig derby, siden det findes familier med både Everton-fans og Liverpool-fans i Liverpool. Den er et af de få lokalderbyerne der det ikke er nødvendig at holde fansen adskilt på tribunerne, og du kan se Evertonians og Kopites (Liverpool-fans) sidde ved siden af hverandre.

Hos os bestiller og betaler du din fodboldrejse til Everton sikkert & nemt online. Vi tilbyder altid officielle og autoriserede kampbilletter fra klubben og du vælger selv om du kun vil købe billetter eller pakkerejser med udvalgte hoteller.

Vær på Goodison Park, når det sker!

 

Book fodboldrejse til Everton FC

Book din fodboldrejse til Everton FC gennem OLKA Sportsreiser. Når I booker jeres billetter via os har I mulighed at vælge mellem langside og The People’s Club som er et Hospitality-alternativ. Muligheden at vælge kun kampbilletter eller en komplet pakkerejse med hotel finds.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre Everton billetter og pakker tilgængelige på vores søsterside Olkaexpress.dk.