Kun ti minutter fra Malaga lufthavn finder du det ideelle set-up til træningslejre. Her bor du på et 4-stjernet, frisk hotel i centrum af Torremolinos, i gåafstand til stranden, hyggelige restauranter og træningsanlægget med flere fodboldbaner, swimmingpool og andre sportsfaciliteter.

Perfekt til skolerejser, da vi kan hjælpe med at booke og koordinere flere forskellige sportsgrene såsom fodbold, håndbold, basketball, tennis, svømning og padel. Selvfølgelig hjælper vi jer med at booke eventuelt udflugter og andre aktiviteter. Vi arrangerer hele pakken, og I kan fokusere på rejsen!

Området er lidt af et sportsmekka med alt samlet og takket være OLKA Sportsrejsers volumen på destinationen har du alle forudsætninger for en god camp. Dette inkluderer afhentning i lufthavnen, lokal vejledning og service, alt træningsmateriale, og hvis du ønsker det også træningskampe.
Vi har forudbestilt pladser på både hoteller og fodboldbaner i populære perioder, men det er først til mølle, så kontakt os for mere information eller download vores tilbud direkte.