I Prag afholdes hvert år nogle af de mest populære og velarrangerede floorballturneringer i verden. Hertil kommer de unge, elitehold og seniorer for at spille i en af Europas sejeste byer.

Prague Masters er en klassisk veteranturnering, hvor de fleste hold vender tilbage år efter år for atmosfæren, turneringen, festen, byen og ikke mindst alle de vidunderlige minder, den skaber.

I 2021 spilles turneringen mellem 11. og 13. november. Vi anbefaler, at du tjekker ind den 10. november.

I de senere år er Tjekkiet blevet en innebandy-nation at regne med, og der arrangeres flere anerkendte turneringer her, inklusive ungdomsturneringen Prague Games og Czech Open. Prague Masters er en veteranturnering, der tiltrækker mange innebandyhold fra nær og fjern. Hvert år deltager ca. 100 hold fra 11 forskellige lande, og turneringen bliver større hvert år.

Prag kan være en af ​​verdens smukkeste byer og er det perfekte kulisse for en senior innebandy-turnering. Byen har ikke kun en særskilt ølkultur, men også en masse historie i byens specielle nuancerede arkitektur og mange museer. Vi kan også booke rejser til ledsagende tilhængere til samme gunstige pris som for spillerne. Supportere kan vælge at blive hos holdet eller vælge en anden kategori af indkvartering, hvis det ønskes.

OLKA Sportrejser har færdige pakkerejser til forskellige hotelmuligheder til din rejse. Vi har også færdige pakker med bus og fly.

Gruppespil: Alle hold er opdelt i grupper på 4-5 hold, hvor alle møder alle. Alle hold går videre til slutspillet.
Antal garanterede kampe: Mindst fire kampe
Spilletid: 2x15 min og 2x20 min (semi + final)
Sidste dag for tilmelding: 16/9 2021. Bemærk, at koppen muligvis er fuldt booket inden det tidspunkt og muligvis ikke modtager flere tilmeldinger.

ALDERSKLASSER

Dame; 30+, 35+
Herre; 35+, 40+, 45+

2022 er turneringen planlagt til at blive spillet 10.-12. november 2022.