Velkommen til Costa Blanca-kysten og idylliske Albir. I proviensen Alicante finder I Albir Garden - en perle som har fundet tilbage til vort udbud af destinationer for fodboldlejrer.

Hvad er vigtigt for jeres hold når I ager sydover på træningslejr? Er det fint vejr, fantastiske græsbaner, en hyggelig bolig, bra logistik og et anlæg som er vant til at tage imod sportsgrupper? Da kan I slutte lede. Albir Garden leverer alt dette på et skinnende sølvfad.

Albir Garden leverer Alicantes sandsynligvis bedste faciliteter. Vi har kvalitetssikret både bolig, fodboldbaner og service på stedet. Boligen er delvis renoveret og ligger mindre end en kilometer fra Albirs vidtstrakte strande. I træner på naturgræsbaner af verdensklasse som ligger på gåafstand fra jeres hotel der personalen er både dedikerede og serviceorienterede. De ved præcis hvad I som fodboldhold trænger på en træningslejr.

Når I booker jeres fodboldlejr med os så hjælper vi jer med alt; booking, planlægning af træning og madtider, koordinering af transfers, administration og selvfølgelig en stor portion service. Vi kan selvfølgelig også hjælpe jer med booking af fly, og har færdige flypakker til Alicante i populære perioder.