Hvad kunne være bedre end en gylden lang sandstrand, turkisblåt vand, hyggelige spanske små pladser og nærhed til Barcelona, når du planlægger din træningslejr?

Svaret er et nyistandsat 4-stjernet hotel beliggende på denne strand, samt mulighed for fodboldtræning i kort gåafstand med alt inkluderet.

Du finder dette arrangement i den hyggelige og trygge by Salou, en time syd for Barcelona. Det er et sted, der ånder sport og er rimeligt turistet og har nogle åbent hele året, men samtidig yderst trygt og dermed velegnet til både ungdomshold og voksne.

OLKA Sportsrejser har en meget stor mængde af sportsgrupper i Barcelona-området og samarbejder med de samme lokale partnere til alle arrangementer. Dette sikrer tilgængelig betjening 24/7, alt inkluderet i form af velkomstpakke, træningsmateriale og vand, en guide som møder dig i lufthavnen og mulighed for fleksible udflugter og aktiviteter.

Vi har forudbestilt de fleste gode træningstider i de populære perioder og har også færdiglavede flypakker, men mange er booket op tidligt på efteråret, så tøv ikke med at kontakte os for et mere detaljeret tilbud.

Vores lokale partner på stedet er klar til at give dig spektakulær service. Klik her for at se et videoklip fra OLKA Sportsrejsers YouTube-kanal.