Lange hvide strande, perfekt vejr, tæt på centrum af Barcelona, samt tilgængelighed til gode hoteller og mange fodboldbaner - der har du nogle af grundene til, at tusindvis af hold i forskellige sportsgrene årligt tager til både turneringer og træningslejre i Lloret de Mar.

Her bor du på et luksushotel, hvor du som træner stort set kan styre træningen fra altanen. Meget kort gåafstand til både kunst- og naturgræs og topklasse i alt fra standard, komfort, luksussans og mad – et helt perfekt arrangement med det lille ekstra.

Om sommeren er Lloret de Mar et populært turistmål, men om foråret og efteråret er det meget overkommeligt og ikke så mange turister. Der er masser af restauranter, strandaktiviteter og små charmerende bytorve inden for gåafstand, og det er også meget sikkert, sikkert og praktisk.

OLKA Sportresor har hvert år masser af fodboldhold på lejr her, da vi har stabile samarbejdspartnere i området. Dette sikrer tilgængelig service 24/7, alt inkluderet i form af en velkomstpakke, træningsmaterialer og vand, crossfit eller spinningsessioner, en guide der møder dig i lufthavnen og mulighed for udflugter og aktiviteter.

Vi har forskellige træningsarrangementer med naturligt og kunstigt græs både i gåafstand og i det fantastiske Soccerland Catalunya område med sine 10 fine naturgræsbaner. Vi har forudbestilt de fleste gode træningstider i de populære perioder og har også flypakker, men mange er booket op tidligt på efteråret, så tøv ikke med at kontakte os for et mere detaljeret tilbud.

Vi anbefaler selvfølgelig et besøg i centrum af Barcelona med al dens kultur og underholdning, og hvis du vil benytte lejligheden til at se FC Barcelona, kan vi selvfølgelig arrangere billetter.

Vores lokale partner på stedet er klar til at give dig spektakulær service. Klik her for at se et videoklip fra OLKA Sportsrejsers YouTube-kanal.

Se også en videoreference fra teams på stedet!