Kridthvide lange strande, perfekt vejr om foråret og efteråret, tæt på Barcelonas centrum samt adgang til gode hoteller og mange sportsfaciliteter - der har du nogle af grundene til, at tusindvis af hold i forskellige sportsgrene går årligt til både kopper og træningslejre til Lloret de Mar.

Hvert år har OLKA Sportrejser mange foreninger i lejre i Lloret de Mar, da vi har stabile partnere i området, der kan sikre sikkerhed, service og høj kvalitet på alt. Om sommeren er Lloret de Mar et stort turistmål, men om foråret og efteråret er prisen meget overkommeligt og passende mængde med turister. Der er masser af restauranter, strandaktiviteter og charmerende spanske pladser inden for gåafstand, og det er samtidig meget sikkert, sikkert og praktisk.

Vi anbefaler et besøg i centrum af Barcelona med dets kultur- og underholdningsliv, og hvis du vil benytte lejligheden til at se FC Barcelona, ​​vil vi selvfølgelig købe billetter. Vi forstår, at mange hold går her, og hvorfor nogle datoer er fuldt bookede, så kontakt tidligt, hvis du er interesseret.