Hvis der er nogen svømmedestination, der virkelig kan klassificeres som et sikkert bud, skal det være hyggelige Calella uden for storbyen Barcelona.

Her har du en 50 meter olympisk opvarmet udendørs pool med 10 baner, samt hoteller af god kvalitet i kort gåafstand med nærhed til stranden og ægte spanske pladser, gågader og restauranter.

Svømmeanlægget er fantastisk velorganiseret og har været vært for de spanske svømmemesterskaber og flere landsholdslejre. OLKA Sportresor har mange camps her hvert år og et stærkt samarbejde med faciliteter og hoteller, hvilket betyder endnu mere fleksible og stabile arrangementer på netop din camp. Vi booker selvfølgelig hele pakken til dem, der ønsker det og koordinerer og administrerer hele forløbet, så I kan fokusere på rejsen. Vi planlægger selvfølgelig tidsplanen, så du kan klare et besøg i Barcelona og La Sagrada Familla, Las Ramblas, Camp Nou, eller en kamp i den spanske La Liga med FC Barcelona.

Anlægget er ekstremt populært, så vi har ofte nogle forudbestilte tider, men kontakt os venligst i god tid for at booke denne rejse.